притисни ентер »

Кај Дебар запленета дрога вредна 70.000 евра

Кај Дебар запленета дрога вредна 70.000 евра

Полициските сектори за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи од Гостивар и Дебар во текот на вчерашниот ден спровеле координирана акција, при што приведени биле четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, како и три возила. Како што информираат од МВР, припадници на дебарската полиција кај

Во полициска акција запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, уапсени четири лица (фото)

Во полициска акција запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, уапсени четири лица (фото)

На 13.09.2021 полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар спроведоа координирана акција, при што се лишени од слобода четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, и три возила.  Полициски службеници

МВР: Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, приведени четири лица

МВР: Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, приведени четири лица

Полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар вчера спроведоа координирана акција, при што се лишени од слобода четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, и три возила, информира Министерството за внатрешни

ЗАПЛЕНЕТА ДРОГА вредна околу 70 000 евра, еве ги деталите

ЗАПЛЕНЕТА ДРОГА вредна околу 70 000 евра, еве ги деталите

Во текот на вчерашниот ден полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар спроведоа координирана акција, при што се лишени од слобода четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, и три возила. Полициски

ЗАПЛЕНЕТА ДРОГА вредна околу 70 000 евра, еве ги деталите

ЗАПЛЕНЕТА ДРОГА вредна околу 70 000 евра, еве ги деталите

Во текот на вчерашниот ден полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар спроведоа координирана акција, при што се лишени од слобода четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, и три возила. Полициски

Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, приведени четири лица

Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, приведени четири лица

На 13.09.2021 полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар спроведоа координирана акција, при што се лишени од слобода четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, и три возила. Полициски службеници

Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, приведени четири лица

Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, приведени четири лица

На 13.09.2021 полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар спроведоа координирана акција, при што се лишени од слобода четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, и три возила.  Полициски службеници

МВР: Приведени четири лица и запленета дрога со вредност од околу 70.000 евра

МВР: Приведени четири лица и запленета дрога со вредност од околу 70.000 евра

Во координирана акција на полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар вчера лишени се од слобода четири лица и запленети се околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, како и три возила, информира денеска Министерството за

Кај Дебар запленета дрога вредна 70.000 евра

Кај Дебар запленета дрога вредна 70.000 евра

Полициските сектори за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи од Гостивар и Дебар во текот на вчерашниот ден спровеле координирана акција, при што приведени биле четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, како и три возила. Како што информираат од МВР, припадници на дебарската полиција кај

МВР ЗАПЛЕНИ ДРОГА ВРЕДНА 70 ИЛЈАДИ ЕВРА И ТРИ ВОЗИЛА - уапсени се четири лица

МВР ЗАПЛЕНИ ДРОГА ВРЕДНА 70 ИЛЈАДИ ЕВРА И ТРИ ВОЗИЛА - уапсени се четири лица

Четири лица се уапсени и запленета е дрога вредна 70 илјади евра, но и три возила, соопшти МВР. „На 13.09.2021 полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар спроведоа координирана акција, при што се лишени од слобода четири лица и запленети околу

Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, уапсени четири лица

Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, уапсени четири лица

Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, уапсени четири лица На 13.09.2021 полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар спроведоа координирана акција, при што се лишени од слобода четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со

МВР: Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, приведени четири лица

МВР: Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, приведени четири лица

Полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар вчера спроведоа координирана акција, при што се лишени од слобода четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, и три возила, информира Министерството за внатрешни

Кај Дебар запленета дрога вредна 70.000 евра

Кај Дебар запленета дрога вредна 70.000 евра

Полициските сектори за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи од Гостивар и Дебар во текот на вчерашниот ден спровеле координирана акција, при што приведени се четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, како и три возила. Како што информираат од МВР, припадници на дебарската полиција, вчера,

По вчерашната заплена на марихуана вредна 70 илјади евра, денеска уапсено уште едно лице

По вчерашната заплена на марихуана вредна 70 илјади евра, денеска уапсено уште едно лице

Полицијата во дебарскиот крај вчера заплени марихуана вредна 70 илјади евра, како и три возила, а беа приведени три лица, за што МКД.мк инфромрираше синоќа. Деталите МВР ги соопшти денеска. Денеска е уапсено уште едно лице, а запленетата дрога тежи 20 килограми. „Полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија

Запленета дрога со вредност од околу 70.000 евра, приведени четири лица

Запленета дрога со вредност од околу 70.000 евра, приведени четири лица

Полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар вчера спроведоа координирана акција, при што се лишени од слобода четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, и три возила. Полициски службеници од ОВР Дебар

МВР: Приведени четири лица и запленета дрога со вредност од околу 70.000 евра

МВР: Приведени четири лица и запленета дрога со вредност од околу 70.000 евра

– Во координирана акција на полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар вчера лишени се од слобода четири лица и запленети се околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, како и три возила, информира денеска Министерството

Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, приведени четири лица

Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, приведени четири лица

Во понеделникот, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар спроведоа координирана акција, при што се лишени од слобода четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, и три возила. Полициски службеници

Запленета марихуана вредна 70.000 евра во акција на ОВР Гостивар, ОВР Дебар и Сектор за недозволена трговија со дрога

Запленета марихуана вредна 70.000 евра во акција на ОВР Гостивар, ОВР Дебар и Сектор за недозволена трговија со дрога

МВР соопшти дека вчера (13 септември) полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар спроведоа координирана акција, при што се лишени од слобода четири лица и запленети се околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, како и три

Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, приведени четири лица

Запленета дрога со вредност околу 70.000 евра, приведени четири лица

На 13.09.2021 полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар и ОВР Дебар спроведоа координирана акција, при што се лишени од слобода четири лица и запленети околу 20 килограми марихуана, со вредност од околу 70.000 евра, и три возила. Полициски службеници од

ФОТО | Запленета дрога со вредност околу 70 000 евра, приведени четири лица

ФОТО | Запленета дрога со вредност околу 70 000 евра, приведени четири лица

ФОТО | Запленета дрога со вредност околу 70 000 евра, приведени четири лица К.С. Пред 3 минути Во возилото се пронајдени две големи торби со 20 пакувања марихуана / Фото: Министерство за внатрешни работи Вчера полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи, ОВР Гостивар