притисни ентер »

По руската тундра се движи бела мечка на чие крзно некој напишал „Т-34“ (ВИДЕО)

По руската тундра се движи бела мечка на чие крзно некој напишал „Т-34“ (ВИДЕО)

Научниците се обидуваат да утврдат каде е снимено видеото со белата мечка на чие крзно некој со боја напишал „Т-34“, изјави за руските медиуми вишиот научен соработник на Лабораторијата за екологија на цицачите на Далекоисточното одделение на Руската академија на науки Анатолиј Кочнев. Во понеделникот соработникот на Светската фондација за природа