притисни ентер »

Samsung Galaxy Fold ја активираше надградбата со Android 10

Samsung Galaxy Fold ја активираше надградбата со Android 10

Првиот смартфон на Samsung со екран на преклоп и флексибилна форма по одредено чекање стигна до надградбата со оперативниот систем Android 10. Доколу не дојдеше до првичното одложување на пласманот на Samsung Galaxy Fold најверојатно и надградбата ќе пристигнеше многу порано, но важното е што сега е достапна. Android 10 надградбата за Samsung Galaxy