притисни ентер »

Ford ќе ги предупредува возачите за несреќи и опасности на патот / ВИДЕО

Ford ќе ги предупредува возачите за несреќи и опасности на патот / ВИДЕО

Благодарение на новата технологија на Ford за поврзаност на автомобилите, ова сега ќе биде можно. Податоците за локални опасности се значаен чекор на патот кон поврзана сообраќајна инфраструктура, помагајќи им на возачите да се подготват и потенцијално да избегнат опасности на патот, велат од Ford. Новата технологија на овој автомобилски производител

Ford со LHI „гледа“ зад агол, предупредувајќи ги возачите за несреќи и опасност на патот

Ford со LHI „гледа“ зад агол, предупредувајќи ги возачите за несреќи и опасност на патот

Често сознанието за тоа што се наоѓа зад аголот за возачите може да биде многу корисно, а благодарение на новата технологија на Ford, LHI, тоа сега ќе биде возможно… Информациите за локалните опасности пренесени навреме се значаен чекор на патот кон поврзаноста на сообраќајната инфраструктура и секако безбедност во сообраќајот. Тоа може да им помогне

Ford со LHI ќе ги предупредува возачите за несреќи и опасност на патот

Ford со LHI ќе ги предупредува возачите за несреќи и опасност на патот

Често сознанието за тоа што се наоѓа зад аголот за возачите може да биде многу корисно. Благодарение на новата технологија на Ford, LHI, тоа сега ќе биде возможно Податоците за локалните опасности претставуваат значителен чекор на патот кон поврзаноста на сообраќајната инфраструктура. Тоа може да им помогне на возачите да се подготват и потенцијално