Нова линија на чевли од Сара Џесика Паркер: Чевли за малку повозрасни

Покрај актерската кариера Сара Џесика Паркер успешно работи и на својот бренд за чевли SJP by Sarah Jessica Parker . https://www.instagram.com/p/Bq-0abjBUMU/?utm_source=ig_embedДосега нејзините модели за сите пригоди, со акцент на елегантноста – какви што носеше Кери Бредшо можеа да се купат во нејзините продавници, а отсега и онлајн. Од најновите