притисни ентер »

Прекугранична љубовна приказна ги руши рејтинзите на гледаност во Јужна Кореја

Прекугранична љубовна приказна ги руши рејтинзите на гледаност во Јужна Кореја

Моментално најголемиот телевизиски хит во Јужна Кореја е прилично неверојатна приказна за милијардерка наследничка која случајно, летајќи со параглајдер, се приземјува на Северот и се вљубува во офицер на војската на севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун. Crash Landing on You има фантастичен заплет, но исто така привлекува пофалби за реално прикажување

Прекугранична љубовна приказна ги руши рејтинзите на гледаност во Јужна Кореја

Прекугранична љубовна приказна ги руши рејтинзите на гледаност во Јужна Кореја

Моментално најголемиот телевизиски хит во Јужна Кореја е прилично неверојатна приказна за милијардерка наследничка која случајно, летајќи со параглајдер, се приземјува на Северот и се вљубува во офицер на војската на севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун. Crash Landing on You има фантастичен заплет, но исто така привлекува пофалби за реално прикажување

Прекугранична љубовна приказна ги руши рејтинзите на гледаност во Јужна Кореја

Прекугранична љубовна приказна ги руши рејтинзите на гледаност во Јужна Кореја

Моментално најголемиот телевизиски хит во Јужна Кореја е прилично неверојатна приказна за милијардерка наследничка која случајно, летајќи со параглајдер, се приземјува на Северот и се вљубува во офицер на војската на севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун. Crash Landing on You има фантастичен заплет, но исто така привлекува пофалби за реално прикажување