притисни ентер »

Huawei P40 телефоните ќе бидат поевтини од P30 линијата

Huawei P40 телефоните ќе бидат поевтини од P30 линијата

Huawei P30 Pro минатата година беше објавен по цена од 1000 евра, додека стандардниот P30 модел имаше почетна цена од 800 евра. Оваа година, цената на P40 линијата ќе биде пониска, барем според наводите на дојавувачот @RODENT950. Тој очекува дека почетната цена на стандардниот Huawei P40 модел ќе изнесува 600 евра, додека основната цена на P40 Pro

Huawei P40 телефоните ќе бидат поевтини од P30 линијата

Huawei P40 телефоните ќе бидат поевтини од P30 линијата

Huawei P30 Pro минатата година беше објавен по цена од 1000 евра, додека стандардниот P30 модел имаше почетна цена од 800 евра. Оваа година, цената на P40 линијата ќе биде пониска, барем според наводите на дојавувачот @RODENT950. Тој очекува дека почетната цена на стандардниот Huawei P40 модел ќе изнесува 600 евра, додека основната цена на P40 Pro

Huawei P40 ќе биде за 200 евра поевтин?

Huawei P40 ќе биде за 200 евра поевтин?

Според засега инсајдерски податоци новата серија на премиум смартфони Huawei P40 ќе биде најверојатно за 200 евра поевтин во однос на ланските модели на Huawei P30 каде почетниот модел чинеше 800 евра, додека пак Pro моделот можеше да се купи за цена од 1000 евра. Сега се претпоставува дека Huawei P40 ќе се продава за 600 долари што е одлична сума