Промовирана книгата „Душа чиста“ во Делчево

Во Делчево вечерва беше промовирана збирката поезија „Душа чиста“ од делчевката Биљана Поповска. За своето првенче авторката вели дека станува збор за дело посветено на нејзиниот покоен сопруг. -Најголем дел од песните во збирката поезија „Душа чиста“ се моменти од секојдневните моменти кои ги поминувавме заедно со мојот покоен сопруг Ѓорѓи Поповски