притисни ентер »

Во Прилеп промовирана „Утро во Франкфурт“ на Мирјана Стојановска

Во Прилеп промовирана „Утро во Франкфурт“ на Мирјана Стојановска

Во прилепската градска библиотека „Борка Талески“, поетесата и писател од Битола Маријана Стојановска денеска ја промовираше својата книга на кратки раскази „Утро во Франкфурт“. Инспирирана од градот при ланскиот нејзин престој за време на Саемот на книгата, Стојаноска на читателите им го доловува познатиот германски град на свој начин, како, што впрочем

Во Прилеп промовирана „Утро во Франкфурт“ на Мирјана Стојановска

Во Прилеп промовирана „Утро во Франкфурт“ на Мирјана Стојановска

Во прилепската градска библиотека „Борка Талески“, поетесата и писател од Битола Маријана Стојановска денеска ја промовираше својата книга на кратки раскази „Утро во Франкфурт“. Инспирирана од градот при ланскиот нејзин престој за време на Саемот на книгата, Стојаноска на читателите им го доловува познатиот германски град на свој начин, како, што впрочем

Во Прилеп промовирана „Утро во Франкфурт“ на Мирјана Стојановска

Во Прилеп промовирана „Утро во Франкфурт“ на Мирјана Стојановска

Во прилепската градска библиотека „Борка Талески“, поетесата и писател од Битола Маријана Стојановска денеска ја промовираше својата книга на кратки раскази „Утро во Франкфурт“. Инспирирана од градот при ланскиот нејзин престој за време на Саемот на книгата, Стојаноска на читателите им го доловува познатиот германски град на свој начин, како, што впрочем

Во Прилеп промовирана „Утро во Франкфурт” на Мирјана Стојановска

Во Прилеп промовирана „Утро во Франкфурт” на Мирјана Стојановска

Во прилепската градска библиотека „Борка Талески”, поетесата и писател од Битола Маријана Стојановска денеска ја промовираше својата книга на кратки раскази „Утро во Франкфурт”. Инспирирана од градот при ланскиот нејзин престој за време на Саемот на книгата, Стојаноска на читателите им го доловува познатиот германски град на свој начин, како, што впрочем