Како правилно да ја подготвите кожата за сончевите денови?

Во текот на студените зимски месеци, кожата бара многу нега и хидратација. Исто важно е со доаѓањето на топлите денови, постепено да ја подготвите вашата кожа и да ѝ ја пружите потребната нега. Во продолжение погледнете како можете да ја подготвите вашата кожа за претстојните сончеви денови: Детална депилација Вo летните денови неретко нозете ви се