притисни ентер »

Бочварски: Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Бочварски: Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт и врски, сите пари за изградба и реконструкција на патишта низ државата се користат, а парите за изградба на железничката пруга од Куманово до Бугарија се повлечени, бидејќи изведувачот се повлече од трасата, рече денеска министерот за трамспорт и врски, Благој

Бочварски: Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Бочварски: Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт и врски, сите пари за изградба и реконструкција на патишта низ државата се користат, а парите за изградба на железничката пруга од Куманово до Бугарија се повлечени, бидејќи изведувачот се повлече од трасата, рече денеска министерот за трамспорт и врски, Благој

Бочварски: Ребалансот на буџетот е добро скроен

Бочварски: Ребалансот на буџетот е добро скроен

Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт и врски, сите пари за изградба и реконструкција на патишта низ државата се користат, а парите за изградба на железничката пруга од Куманово до Бугарија се повлечени, бидејќи изведувачот се повлече од трасата, рече денеска министерот за трамспорт и врски, Благој

Бочварски:  Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Бочварски: Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт и врски, сите пари за изградба и реконструкција на патишта низ државата се користат, а парите за изградба на железничката пруга од Куманово до Бугарија се повлечени, бидејќи изведувачот се повлече од трасата, рече денеска министерот за трамспорт и врски, Благој

Бочварски:  Со ребалансот на Буџетот не се кратат средства од Министерството за транспорт

Бочварски:  Со ребалансот на Буџетот не се кратат средства од Министерството за транспорт

Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт и врски, сите пари за изградба и реконструкција на патишта низ државата се користат, а парите за изградба на железничката пруга од Куманово до Бугарија се повлечени, бидејќи изведувачот се повлече од трасата, рече денеска министерот за трамспорт и врски, Благој

Бочварски:  Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Бочварски:  Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт и врски, сите пари за изградба и реконструкција на патишта низ државата се користат, а парите за изградба на железничката пруга од Куманово до Бугарија се повлечени, бидејќи изведувачот се повлече од трасата, рече денеска министерот за трамспорт и врски, Благој

Бочварски:  Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Бочварски:  Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

– Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт и врски, сите пари за изградба и реконструкција на патишта низ државата се користат, а парите за изградба на железничката пруга од Куманово до Бугарија се повлечени, бидејќи изведувачот се повлече од трасата, рече денеска министерот за трамспорт и врски, Благој

Бочварски:  Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Бочварски: Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт и врски, сите пари за изградба и реконструкција на патишта низ државата се користат, а парите за изградба на железничката пруга од Куманово до Бугарија се повлечени, бидејќи изведувачот се повлече од трасата, рече денеска министерот за трамспорт и врски, Благој

Бочварски: Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Бочварски: Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт и врски, сите пари за изградба и реконструкција на патишта низ државата се користат, а парите за изградба на железничката пруга од Куманово до Бугарија се повлечени, бидејќи изведувачот се повлече од трасата, рече денеска министерот за трамспорт и врски, Благој

Бочварски:  Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Бочварски: Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт

Со новиот ребаланс на Буџетот нема да се кратат средства од Министерството за транспорт и врски, сите пари за изградба и реконструкција на патишта низ државата се користат, а парите за изградба на железничката пруга од Куманово до Бугарија се повлечени, бидејќи изведувачот се повлече од трасата, рече денеска министерот за трамспорт и врски, Благој

Ребаланс на Буџетот: Годинава ќе потрошиме 1 милијарда евра повеќе од што имаме

Ребаланс на Буџетот: Годинава ќе потрошиме 1 милијарда евра повеќе од што имаме

Ребалансот на Буџетот веќе е во Собраниска процедура. И денеска тече расправата во матичната комисија за финансирање и буџет која согласно Деловникот е ограничена на 10 работни дена. Министерот за финансии Фатмир Бесими вчера објасни дека годинава буџетскиот дефицит ќе биде 8,5% што значи дека Владата ќе потроши близу милијарда евра повеќе пари од

Ребаланс на Буџетот: Годинава ќе потрошиме 1 милијарда евра повеќе од што имаме

Ребаланс на Буџетот: Годинава ќе потрошиме 1 милијарда евра повеќе од што имаме

Ребалансот на Буџетот веќе е во Собраниска процедура. И денеска тече расправата во матичната комисија за финансирање и буџет која согласно Деловникот е ограничена на 10 работни дена. М инистерот за финансии Фатмир Бесими вчера објасни дека годинава буџетскиот дефицит ќе биде 8,5% што значи дека Владата ќе потроши близу милијарда евра повеќе пари од