притисни ентер »

Во Ферари не се задоволни од болидот за новата сезона

Во Ферари не се задоволни од болидот за новата сезона

Во Ферари не се задоволни од болидот за 2020 година, пренесува „Мотоспорт“ повикувајќи се на новинарот Лео Турини, близок до тимот. Минатата сезона италијанскиот тим го зазеде второто место во конкуренција на дизајнери. – Се чини сè додека податоците добиени на симулаторот и во аеродинамичниот тунел не ги импресионираат инженерите. Но, не заборавајте

Во Ферари не се задоволни од болидот за новата сезона

Во Ферари не се задоволни од болидот за новата сезона

Во Ферари не се задоволни од болидот за 2020 година, пренесува „Мотоспорт“ повикувајќи се на новинарот Лео Турини, близок до тимот. Минатата сезона италијанскиот тим го зазеде второто место во конкуренција на дизајнери. – Се чини сè додека податоците добиени на симулаторот и во аеродинамичниот тунел не ги импресионираат инженерите. Но, не заборавајте

Во Ферари не се задоволни од болидот за новата сезона

Во Ферари не се задоволни од болидот за новата сезона

– Во Ферари не се задоволни  од болидот за 2020 година, пренесува „Мотоспорт“ повикувајќи се на новинарот Лео Турини, близок до тимот. Минатата сезона италијанскиот тим го зазеде второто место во конкуренција на дизајнери. – Се чини сè додека податоците добиени на симулаторот и во аеродинамичниот тунел не ги импресионираат инженерите. Но, не заборавајте

Во Ферари не се задоволни од болидот за новата сезона

Во Ферари не се задоволни од болидот за новата сезона

Во Ферари не се задоволни од болидот за 2020 година, пренесува „Мотоспорт“ повикувајќи се на новинарот Лео Турини, близок до тимот. Минатата сезона италијанскиот тим го зазеде второто место во конкуренција на дизајнери. – Се чини сè додека податоците добиени на симулаторот и во аеродинамичниот тунел не ги импресионираат инженерите. Но, не заборавајте

Во Ферари не се задоволни од болидот за новата сезона

Во Ферари не се задоволни од болидот за новата сезона

Во Ферари не се задоволни од болидот за 2020 година, пренесува „Мотоспорт“ повикувајќи се на новинарот Лео Турини, близок до тимот. Минатата сезона италијанскиот тим го зазеде второто место во конкуренција на дизајнери. – Се чини сè додека податоците добиени на симулаторот и во аеродинамичниот тунел не ги импресионираат инженерите. Но, не заборавајте

Во Ферари не се задоволни од болидот за новата сезона

Во Ферари не се задоволни од болидот за новата сезона

Во Ферари не се задоволни  од болидот за 2020 година, пренесува „Мотоспорт” повикувајќи се на новинарот Лео Турини, близок до тимот. Минатата сезона италијанскиот тим го зазеде второто место во конкуренција на дизајнери. – Се чини сè додека податоците добиени на симулаторот и во аеродинамичниот тунел не ги импресионираат инженерите. Но, не заборавајте