притисни ентер »

Се породи пејачката Бојана Скендеровски

Се породи пејачката Бојана Скендеровски

Пејачката и водителка Бојана Скендеровски, некогаш Атанасовска вторпат стана мајка. Таа веста дека родила син ја сподели на „Фејсбук“. „Добредојде Ѓорѓи! Те сакам!“, напиша таа. Бојана, која јавноста ја запозна преку музичкото натпреварување „М2 – потрага по ѕвезда“, неколку години е автор и водител на емисијата „Улица Македонија“. Таа и сопругот Васко

Се породи пејачката Бојана Скендеровски

Се породи пејачката Бојана Скендеровски

Пејачката и водителка Бојана Скендеровски, некогаш Атанасовска вторпат стана мајка. Таа веста дека родила син ја сподели на „Фејсбук“. „Добредојде Ѓорѓи! Те сакам!“, напиша таа. Бојана, која јавноста ја запозна преку музичкото натпреварување „М2 – потрага по ѕвезда“, неколку години е автор и водител на емисијата „Улица Македонија“. Таа и сопругот Васко

Бојана вторпат стана мајка

Бојана вторпат стана мајка

Пејачката и водителка Бојана Атанасовска, сега Скендеровски, вторпат стана мајка. Убавата вест ја сподели со фановите на социјалните мрежи. - Добредојде Ѓорѓи! Те сакам! - напиша таа на „Фејсбук“. Авторката на емисијата „Улица Македонија“ со сопругот Васко веќе ја имаат ќерката Искра. Во интервју за „Женски магазин“ Бојана претходно изјави дека мајчинството