притисни ентер »

Братот на Џулија Робертс му донесе на Путин „спортски Оскар”

Братот на Џулија Робертс му донесе на Путин „спортски Оскар”

Холивудскиот актер Ерик Робертс, брат на акерката Џулија Робертс, кој го посети меѓународниот турнир во борбено самбо „Платформа S-70“ во Сочи, соопшти на претседателот на Русија Владимир Путин му донел „спортски Оскар“. „Се надевам дека овие подароци ќе му бидат врачени на претседателот на Русија Владимир Путин. Тоа е наградата светски спортски оскар“,