Емотивно видео: Сè додека сакаш да танцуваш, моите раменици ќе ти бидат сцена

Да го започнеме денот со позитивни вести. На социјалните мрежи налетавме на видео кое нè воодушеви и го споделуваме со вас. Воедно, овие речиси три минути, колку што трае, само ни потврдија дека Азијатите се навистина посебни луѓе. Имено, франшизата „Got Talent“ е распространета низ 70 земји, но овој пат приказната доаѓа од Кина. На нивната верзија