6 работи кои ги научив откако свршеникот ме остави неколку месеци пред свадбата

Една девојка раскажува за своето болно искуство кога била оставена пред свадбата и порачува: „Ако некогаш интуицијата за нешто ви вели дека нема да функционира, да знаете дека нема да функционира.“ Исповед на една девојка чие срце било скршено... --> Многу луѓе минале низ ужасни разделби, но јас ја помнам 2018-та како да беше вчера затоа што свршеникот