11 знаци дека за вашиот брак сè уште има надеж

Понекогаш ви е преку глава од партнер, како постојано како да му давате вештачко дишење на бракот и размислувате дали е подобро само да кренете раце... Да се одржи љубовта на долг рок е навистина тешко. Животот се менува, приоритетите се менуваат и некако партнерите повеќе не си се на прво место еден на друг. --> Има сè повеќе кавги, а многу од браковите