притисни ентер »

Фантастична сцена во Италија: Навивачите на Бреша со песна за медицинските лица (ВИДЕО)

Фантастична сцена во Италија: Навивачите на Бреша со песна за медицинските лица (ВИДЕО)

Како и во останатите земји така и во Италија медицинскиот персонал води борба против Ковид-19. Таа борба трае веќе 5-6 месеци и сигурно дека на оние кои се во првите редови не им е лесно. Посебно критично еден период беше во Италија. Навивачите на Бреша сега со една оригинална идеја на одличен начин се одолжија барем малку на борбата на медицинските

Каква сцена: Фановите на Бреша со песна го бодрат медицинскиот персонал!!! (ВИДЕО)

Каква сцена: Фановите на Бреша со песна го бодрат медицинскиот персонал!!! (ВИДЕО)

Како и во другите држави, така и во Италија, докторите, лекарите, сестрите и сиот остант медицински персонал води херојска битка против Ковид-19. Истата трае веќе 5-6 месеци, па сите здравствени работници едвај стојат на нозе. Посебно е критично во Италија, во северниот дел на земјата. Фановите на Бреша дојдоа до оригинална идеја како да им помогнат

МОЌНО ВИДЕО! Лекари едвај стојат на нозе, а навивачите со ГЕСТ ЗА КОЈ ЗБОРУВА ПЛАНЕТАТА

МОЌНО ВИДЕО! Лекари едвај стојат на нозе, а навивачите со ГЕСТ ЗА КОЈ ЗБОРУВА ПЛАНЕТАТА

Голем број медицински работници во Италија не престанаа да работат од почетокот на годината и сето тоа не го пропуштија навивачите на Бреша кои знаеја како да им заблагодарат. Пандемијата го тресе целиот свет, а најлошо од европските земји беше погодена Италија, каде досега се регистрирани 241.819 случаи, од кои 34.869 лица починале. На м едицинските

МОЌНО ВИДЕО! Лекари едвај стојат на нозе, а навивачите со ГЕСТ ЗА КОЈ ЗБОРУВА ПЛАНЕТАТА

МОЌНО ВИДЕО! Лекари едвај стојат на нозе, а навивачите со ГЕСТ ЗА КОЈ ЗБОРУВА ПЛАНЕТАТА

Голем број медицински работници во Италија не престанаа да работат од почетокот на годината и сето тоа не го пропуштија навивачите на Бреша кои знаеја како да им заблагодарат. Пандемијата го тресе целиот свет, а најлошо од европските земји беше погодена Италија, каде досега се регистрирани 241.819 случаи, од кои 34.869 лица починале. На м едицинските

Каква сцена: Фановите на Бреша со песна го бодрат медицинскиот персонал!!! (ВИДЕО)

Каква сцена: Фановите на Бреша со песна го бодрат медицинскиот персонал!!! (ВИДЕО)

Како и во другите држави, така и во Италија, докторите, лекарите, сестрите и сиот остант медицински персонал води херојска битка против Ковид-19. Истата трае веќе 5-6 месеци, па сите здравствени работници едвај стојат на нозе. Посебно е критично во Италија, во северниот дел на земјата. Фановите на Бреша дојдоа до оригинална идеја како да им помогнат

Неверојатна поддршка на навивачите на Бреша за медицинските работници (ВИДЕО)

Неверојатна поддршка на навивачите на Бреша за медицинските работници (ВИДЕО)

Екипата на Бреша се наоѓа пред испаѓање од Серија А, а навивачите „навиваат“ за лицата кои се борат против пандемијата на коронавирусот. Во борбата против пандемијата на коронавирусот највеќе трпат медицинските работници кои деноноќно се обидуваат да им помогнат на болните и да го спречат ширењето на вирусот. Така е и во Италија која е една од најпогодените

Каква сцена: Фановите на Бреша со песна го бодрат медицинскиот персонал!!! (ВИДЕО)

Каква сцена: Фановите на Бреша со песна го бодрат медицинскиот персонал!!! (ВИДЕО)

Како и во другите држави, така и во Италија, докторите, лекарите, сестрите и сиот остант медицински персонал води херојска битка против Ковид-19. Истата трае веќе 5-6 месеци, па сите здравствени работници едвај стојат на нозе. Посебно е критично во Италија, во северниот дел на земјата. Фановите на Бреша дојдоа до оригинална идеја како да им помогнат