притисни ентер »

Путин раскажа како на раце ја носел сосетката на петти кат

Путин раскажа како на раце ја носел сосетката на петти кат

Рускиот претседател ги коментираше проблемите кои настануваат во зградите во кои живеат ветераните на Втората светска војна, а лифтовите се поправаат со месеци, и се сети на случка од својот живот. Путин дозна од новинарите за случајот со воен ветеран која има преку 90 години и 7 месеци не можела да излезе од станот на седми кат затоа што не работел