притисни ентер »

Xiaomi воведе иновативен начин на продавање на своите смартфони (ВИДЕО)

Xiaomi воведе иновативен начин на продавање на своите смартфони (ВИДЕО)

Xiaomi е се повеќе популарен на големиот индиски пазар за паметни телефони. Оваа компанија, позната по тоа што за разлика од конкуренцијата, не вложува многу пари во маркетингот, одлучи на невообичаен начин да врши продава кога станува збор за паметни телефони. Mi Express Kiosk иницијативата на индискиот пазар донесе уреди за самопослужување на кои

Xiaomi воведе иновативен начин на продавање на своите смартфони (ВИДЕО)

Xiaomi воведе иновативен начин на продавање на своите смартфони (ВИДЕО)

Xiaomi е се повеќе популарен на големиот индиски пазар за паметни телефони. Оваа компанија, позната по тоа што за разлика од конкуренцијата, не вложува многу пари во маркетингот, одлучи на невообичаен начин да врши продава кога станува збор за паметни телефони. Mi Express Kiosk иницијативата на индискиот пазар донесе уреди за самопослужување на кои

Xiaomi вовел иновативен начин на продавање на своите уреди (видео)

Xiaomi вовел иновативен начин на продавање на своите уреди (видео)

Xiaomi е се повеќе популарен на големиот индиски пазар за паметни телефони. Оваа компанија, позната по тоа што за разлика од конкуренцијата, не вложува многу пари во маркетингот, одлучила на невообичаен начин да продава кога станува збор за паметни телефони. Mi Express Kiosk иницијативата, на индискиот пазар донесе уреди за самопослужување на кои клиентите