Како да јадете свежи цреши и вишни преку цела година?

Речиси и да не постои домаќинство без замрзнувач. Овие ладилници значително ја намалуваат потребата од правење зимница и нејзино складирање во многу тегли. Сè повеќе и повеќе луѓе одлучуваат да ги чуваат овошјето и зеленчукот сирови во замрзнувач бидејќи е многу попрактично. Сo замрзнувањето се задржува вкусот на овошјето и зеленчукот, како и голем