притисни ентер »

Театарот за деца и младинци ќе го одбележи 30-годишниот јубилеј по завршувањето на епидемијата

Театарот за деца и младинци ќе го одбележи 30-годишниот јубилеј по завршувањето на епидемијата

Театарот за деца и младинци денеска слави 30 години од основањето. На 25 март 1990, со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа единствениот професионален театар во земјата посветен на детската театарска продукција. Три децении исполнети со многубројни детски насмевки, рекордни изведби на претстави, награди и меѓународни признанија

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

На денешен ден во 1990 година со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа Театарот за деца и младинци – единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција. – Три децении исполнети со многубројни детски насмевки, рекордни изведби на претстави, награди и меѓународни признанија, соопшти денеска Театарот

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци На денешен ден во 1990 година со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа Театарот за деца и младинци – единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција. – Три децении исполнети со многубројни детски насмевки, рекордни изведби на претстави,

30 години театар за деца и младинци, Јубилејот ќе се слави дополнително

30 години театар за деца и младинци, Јубилејот ќе се слави дополнително

Театарот за деца и младинци денеска слави 30 години од основањето. На 25 март 1990, со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа единствениот професионален театар во земјата посветен на детската театарска продукција. „Три децении исполнети со многубројни детски насмевки, рекордни изведби на претстави, награди и меѓународни признанија

30 години Театар за деца и младинци - „Сон што трае“

30 години Театар за деца и младинци - „Сон што трае“

На денешен ден (25 март 1990), со претставата „Чудовиштата од нашиот град“, почнa со работа единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција. „Три децении исполнети со многубројни детски насмевки, рекордни изведби на претстави, награди и меѓународни признанија. По повод 30 годишниот јубилеј создадовме монографија

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

На денешен ден во 1990 година со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа Театарот за деца и младинци – единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција. – Три децении исполнети со многубројни детски насмевки, рекордни изведби на претстави, награди и меѓународни признанија, соопшти денеска Театарот

30 години театар за деца и младинци, Јубилејот ќе се слави дополнително

30 години театар за деца и младинци, Јубилејот ќе се слави дополнително

Театарот за деца и младинци денеска слави 30 години од основањето. На 25 март 1990, со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа единствениот професионален театар во земјата посветен на детската театарска продукција. „Три децении исполнети со многубројни детски насмевки, рекордни изведби на претстави, награди и меѓународни признанија

30 години Театар за деца и младинци – „Сон што трае”

30 години Театар за деца и младинци – „Сон што трае”

На денешен ден (25 март 1990), со претставата ЧУДОВИШТАТА ОД НАШИОТ ГРАД, почнa со работа единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција. Три децении исполнети со многубројни детски насмевки, рекордни изведби на претстави, награди и меѓународни признанија. По повод 30. годишниот јубилеј создадовме МОНОГРАФИЈА,

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

– На денешен ден во 1990 година со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа Театарот за деца и младинци – единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција. – Три децении исполнети со многубројни детски насмевки, рекордни изведби на претстави, награди и меѓународни признанија, соопшти денеска

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

На денешен ден во 1990 година со претставата „Чудовиштата од нашиот град” почна со работа Театарот за деца и младинци – единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција. – Три децении исполнети со многубројни детски насмевки, рекордни изведби на претстави, награди и меѓународни признанија, соопшти денеска Театарот