притисни ентер »

Во Јапонија повеќе од 450.000 домови без електрична енергија поради тајфунот Факсаи

Во Јапонија повеќе од 450.000 домови без електрична енергија поради тајфунот Факсаи

Најмалку две лица загинаа, а над 450.000 домови во јапонскиот округ Чиба и понатаму се без електрична енергија поради силниот тајфун Факсаи. Силниот тајфун предизвика и високи температури на воздухот и во прекин е снабдувањето со вода поради што десетина луѓе побарале лекарска помош. Факсаи, со брзина на ветерот од 215 километри на час, се смета за

Во Јапонија повеќе од 450.000 домови без електрична енергија

Во Јапонија повеќе од 450.000 домови без електрична енергија

Најмалку две лица загинаа, а над 450.000 домови во јапонскиот округ Чиба и понатаму се без електрична енергија поради силниот тајфун Факсаи. Силниот тајфун предизвика и високи температури на воздухот и во прекин е снабдувањето со вода поради што десетина луѓе побарале лекарска помош. Факсаи, со брзина на ветерот од 215 километри на час, се смета за

Тајфунот зеде две жртви, а над 450.000 домови останаа без струја во Јапонија

Тајфунот зеде две жртви, а над 450.000 домови останаа без струја во Јапонија

Силниот тајфун предизвика и високи температури на воздухот и во прекин е снабдувањето со вода поради што десетина луѓе побарале лекарска помош. Најмалку две лица загинаа, а над 450.000 домови во јапонскиот округ Чиба и понатаму се без електрична енергија поради силниот тајфун Факсаи. Силниот тајфун предизвика и високи температури на воздухот и во прекин

Тајфунот Факсаи во Јапонија однесе најмалку два животи и остави повеќе од 450.000 домови без струја

Тајфунот Факсаи во Јапонија однесе најмалку два животи и остави повеќе од 450.000 домови без струја

Силниот тајфун предизвика и високи температури на воздухот, па така во прекин е и водоснабдувањето, поради што десетина луѓе побарале лекарска помош. Најмалку две лица загинаа, а над 450.000 домови во јапонскиот округ Чиба и понатаму се без електрична енергија поради силниот тајфун Факсаи. Силниот тајфун предизвика и високи температури на воздухот,

Јапонија: По тајфунот 450.000 куќи останаа без струја

Јапонија: По тајфунот 450.000 куќи останаа без струја

Најмалку две лица загинаа, а над 450.000 домови во јапонскиот град Чиба и понатаму се без електрична енергија поради силниот тајфун Факсаи којшто трае веќе три дена. Силниот тајфун предизвика голема жештина и недостаток од вода, поради што десетина луѓе побараа помош во болниците. Тајфунот со удари на ветрот од 215 километри на час, се смета за еден

Во Јапонија повеќе од 450.000 домови без електрична енергија поради тајфунот Факсаи

Во Јапонија повеќе од 450.000 домови без електрична енергија поради тајфунот Факсаи

Најмалку две лица загинаа, а над 450.000 домови во јапонскиот округ Чиба и понатаму се без електрична енергија поради силниот тајфун Факсаи. Силниот тајфун предизвика и високи температури на воздухот и во прекин е снабдувањето со вода поради што десетина луѓе побарале лекарска помош. Факсаи, со брзина на ветерот од 215 километри на час, се смета за

Јапонија: По тајфунот 450.000 куќи останаа без струја

Јапонија: По тајфунот 450.000 куќи останаа без струја

Најмалку две лица загинаа, а над 450.000 домови во јапонскиот град Чиба и понатаму се без електрична енергија поради силниот тајфун Факсаи којшто трае веќе три дена. Силниот тајфун предизвика голема жештина и недостаток од вода, поради што десетина луѓе побараа помош во болниците. Тајфунот со удари на ветрот од 215 километри на час, се смета за еден

Во Јапонија повеќе од 450.000 домови без електрична енергија поради тајфунот Факсаи

Во Јапонија повеќе од 450.000 домови без електрична енергија поради тајфунот Факсаи

Најмалку две лица загинаа, а над 450.000 домови во јапонскиот округ Чиба и понатаму се без електрична енергија поради силниот тајфун Факсаи. Силниот тајфун предизвика и високи температури на воздухот и во прекин е снабдувањето со вода поради што десетина луѓе побарале лекарска помош. Факсаи, со брзина на ветерот од 215 километри на час, се смета за

Во Јапонија повеќе од 450.000 домови без електрична енергија поради тајфунот Факсаи

Во Јапонија повеќе од 450.000 домови без електрична енергија поради тајфунот Факсаи

Најмалку две лица загинаа, а над 450.000 домови во јапонскиот округ Чиба и понатаму се без електрична енергија поради силниот тајфун Факсаи. Силниот тајфун предизвика и високи температури на воздухот и во прекин е снабдувањето со вода поради што десетина луѓе побарале лекарска помош. Факсаи, со брзина на ветерот од 215 километри на час, се смета за

Јапонија: По тајфунот 450.000 куќи останаа без струја

Јапонија: По тајфунот 450.000 куќи останаа без струја

Најмалку две лица загинаа, а над 450.000 домови во јапонскиот град Чиба и понатаму се без електрична енергија поради силниот тајфун Факсаи којшто трае веќе три дена. Силниот тајфун предизвика голема жештина и недостаток од вода, поради што десетина луѓе побараа помош во болниците. Тајфунот со удари на ветрот од 215 километри на час, се смета за еден

По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

Околу 17.000 луѓе се блокирани на аеродромот Токио – Нарита по налетот на тајфунот кој го парализира железничкиот и автобускиот сообраќај во главниот град на Јапонија, Токио. Во делови на Токио во прекин е и снабдувањето со електрична енергија, поради што е отеќнат и сообраќајот. Во невремето едно лице загина, а неколку десетици се повредени.

Јапонија: Околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Нарита поради тајфун

Јапонија: Околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Нарита поради тајфун

Околу 17.000 луѓе се блокирани на аеродромот Токио – Нарита по налетот на тајфунот кој го парализира железничкиот и автобускиот сообраќај во главниот град на Јапонија, Токио. Во делови на Токио во прекин е и снабдувањето со електрична енергија, поради што е отеќнат и сообраќајот. Во невремето едно лице загина, а неколку десетици се повредени.

По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

Околу 17.000 луѓе се блокирани на аеродромот Токио – Нарита по налетот на тајфунот кој го парализира железничкиот и автобускиот сообраќај во главниот град на Јапонија, Токио. Во делови на Токио во прекин е и снабдувањето со електрична енергија, поради што е отеќнат и сообраќајот. Во невремето едно лице загина, а неколку десетици се повредени.

По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

Околу 17.000 луѓе се блокирани на аеродромот Токио – Нарита по налетот на тајфунот кој го парализира железничкиот и автобускиот сообраќај во главниот град на Јапонија, Токио. Во делови на Токио во прекин е и снабдувањето со електрична енергија, поради што е отеќнат и сообраќајот. Во невремето едно лице загина, а неколку десетици се повредени. Текстот

По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита Околу 17.000 луѓе се блокирани на аеродромот Токио – Нарита по налетот на тајфунот кој го парализира железничкиот и автобускиот сообраќај во главниот град на Јапонија, Токио. Во делови на Токио во прекин е и снабдувањето со електрична енергија, поради што е отеќнат и сообраќајот

По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

Околу 17.000 луѓе се блокирани на аеродромот Токио – Нарита по налетот на тајфунот кој го парализира железничкиот и автобускиот сообраќај во главниот град на Јапонија, Токио. Во делови на Токио во прекин е и снабдувањето со електрична енергија, поради што е отеќнат и сообраќајот. Во невремето едно лице загина, а неколку десетици се повредени.

Тајфун заглави илјадници патници на аеродромот Токио-Нарита

Тајфун заглави илјадници патници на аеродромот Токио-Нарита

Околу 17.000 луѓе се блокирани на аеродромот Токио – Нарита по налетот на тајфунот кој го парализира железничкиот и автобускиот сообраќај во главниот град на Јапонија, Токио. Во делови на Токио во прекин е и снабдувањето со електрична енергија, поради што е отежнат и сообраќајот. Во невремето едно лице загина, а неколку десетици се повредени.

ХАОС ВО ЈАПОНИЈА: По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

ХАОС ВО ЈАПОНИЈА: По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

Во делови на Токио во прекин е и снабдувањето со електрична енергија. Околу 17.000 луѓе се блокирани на аеродромот Токио – Нарита по налетот на тајфунот кој го парализира железничкиот и автобускиот сообраќај во главниот град на Јапонија, Токио. Во делови на Токио во прекин е и снабдувањето со електрична енергија, поради што е отежнат и сообраќајот

По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

По налет на тајфун околу 17.000 луѓе блокирани на аеродромот Токио – Нарита

Околу 17.000 луѓе се блокирани на аеродромот Токио – Нарита по налетот на тајфунот кој го парализира железничкиот и автобускиот сообраќај во главниот град на Јапонија, Токио. Во делови на Токио во прекин е и снабдувањето со електрична енергија, поради што е отежнат и сообраќајот. Во невремето едно лице загина, а неколку десетици се повредени.