притисни ентер »

ФБИ го следел основачот на „Плејбој“ Хју Хефнер 50 години

ФБИ го следел основачот на „Плејбој“ Хју Хефнер 50 години

ФБИ го објави досието за основачот на главниот уредник на списанието „Плејбој“, Хју Хефнер, две години по смртта на легендарниот издавач. Хефнер е еден од големиот број на познати личности кои агенцијата ги истражувала со години, а чии истражни досиеја се од јавен интерес за новинарите, фановите и истражувачите. Американската сојузна полиција го испрашувала

ФБИ објави досие за Хју Хефнер

ФБИ објави досие за Хју Хефнер

ФБИ објави досие за основачот и главен и одговорен уредник на „Плејбој”, Хју Хефнер, две години по смртта на легендарниот издавач, една од многуте познати личности за кои агенцијата има истрага во текот на годините, и датотеки од јавен интерес за новинари, обожаватели и истражувачи. Хефнер бил под истрага на федералната полиција кон крајот на 1950-тите

ФБИ го објави досието за  основачот на „Плејбој“ Хју Хефнер

ФБИ го објави досието за основачот на „Плејбој“ Хју Хефнер

Хефнер беше еден од многуте  познати личности кои агенцијата  ги истражуваше во текот на годините, и чии истражни досиеја се од јавен интерес за новинарите, фановите и истражувачите. Американската сојузна полиција  неколку пати на од 1950 до 1985 година го испитувала Хефнер , пренесе АБЦ Њуз. Во досието се наоѓа и документот упатен на тогашниот директор

ФБИ објави досие за Хју Хефнер

ФБИ објави досие за Хју Хефнер

САД- ФБИ објави досие за основачот и главен и одговорен уредник на „Плејбој”, Хју Хефнер, две години по смртта на легендарниот издавач, една од многуте познати личности за кои агенцијата имала истрага во текот на годините, и датотеки од јавен интерес за новинари, обожаватели и истражувачи. Федералната полиција на САД го испитувала Хефнер кон крајот

Хју Хефнер бил под истрага- ФБИ објави досие

Хју Хефнер бил под истрага- ФБИ објави досие

Хју Хефнер бил под истрага- ФБИ објави досие ФБИ објави досие за основачот и главен и одговорен уредник на „Плејбој”, Хју Хефнер, две години по смртта на легендарниот издавач, една од многуте познати личности за кои агенцијата има истрага во текот на годините, и датотеки од јавен интерес за новинари, обожаватели и истражувачи. Хефнер бил под истрага

ФБИ објави досие за Хју Хефнер

ФБИ објави досие за Хју Хефнер

ФБИ објави досие за основачот и главен и одговорен уредник на „Плејбој”, Хју Хефнер, две години по смртта на легендарниот издавач, една од многуте познати личности за кои агенцијата има истрага во текот на годините, и датотеки од јавен интерес за новинари, обожаватели и истражувачи. Хефнер бил под истрага на федералната полиција кон крајот на 1950-тите

ФБИ го следел основачот на „Плејбој“ Хју Хефнер 50 години

ФБИ го следел основачот на „Плејбој“ Хју Хефнер 50 години

ФБИ го објави досието за основачот на главниот уредник на списанието „Плејбој“, Хју Хефнер, две години по смртта на легендарниот издавач. Хефнер е еден од големиот број на познати личности кои агенцијата ги истражувала со години, а чии истражни досиеја се од јавен интерес за новинарите, фановите и истражувачите. Американската сојузна полиција го испрашувала

Хју Хефнер бил под истрага- ФБИ објави досие

Хју Хефнер бил под истрага- ФБИ објави досие

ФБИ објави досие за основачот и главен и одговорен уредник на „Плејбој”, Хју Хефнер, две години по смртта на легендарниот издавач, една од многуте познати личности за кои агенцијата има истрага во текот на годините, и датотеки од јавен интерес за новинари, обожаватели и истражувачи. Хефнер бил под истрага на федералната полиција кон крајот на 1950-тите

ШТО СЕ КРИЕ ВО ДОСИЕТО НА ХЈУ ХЕФНЕР: Од ФБИ уште од 1950-тите години го следеле основачот на „Плејбој“

ШТО СЕ КРИЕ ВО ДОСИЕТО НА ХЈУ ХЕФНЕР: Од ФБИ уште од 1950-тите години го следеле основачот на „Плејбој“

Хефнер подоцна беше уапсен во Чикаго за објавување „непристојни и сугестивни“ фотографии на Џејн Менсфилд, но беше ослободен. ФБИ објави досие за основачот и главен и одговорен уредник на „Плејбој“, Хју Хефнер, две години по смртта на легендарниот издавач, една од многуте познати личности за кои агенцијата има истрага во текот на годините, и датотеки

ФБИ го објави досието на уредникот на „Плејбој“, Хју Хефнер

ФБИ го објави досието на уредникот на „Плејбој“, Хју Хефнер

ФБИ објави досие за основачот и главен и одговорен уредник на „Плејбој“, Хју Хефнер, две години по смртта на легендарниот издавач, една од многуте познати личности за кои агенцијата има истрага во текот на годините, и датотеки од јавен интерес за новинари, обожаватели и истражувачи. Хефнер бил под истрага на федералната полиција кон крајот на 1950-тите

ФБИ ОБЈАВИ ДОCИЕ ЗА ХЈУ ХЕФНЕР: Основачот на Плејбој бил ocoмничен за неколку kpивични дела!

ФБИ ОБЈАВИ ДОCИЕ ЗА ХЈУ ХЕФНЕР: Основачот на Плејбој бил ocoмничен за неколку kpивични дела!

ФБИ објави досие за основачот и главен и одговорен уредник на „Плејбој”, Хју Хефнер, две години по смpтта на легендарниот издавач, една од многуте познати личности за кои агенцијата имала истpага во текот на годините, и датотеки од јавен интерес за новинари, обожаватели и истражувачи. Федералната полиција на САД го испитувала Хефнер кон крајот на 1950-тите

ФБИ објави досие за основачот на „Плејбој“ Хју Хефнер

ФБИ објави досие за основачот на „Плејбој“ Хју Хефнер

ФБИ објави досие за основачот и главен и одговорен уредник на „Плејбој”, Хју Хефнер, две години по смртта на легендарниот издавач, една од многуте познати личности за кои агенцијата има истрага во текот на годините, и датотеки од јавен интерес за новинари, обожаватели и истражувачи. Хефнер бил под истрага на федералната полиција кон крајот на 1950-тите

ФБИ објави досие за Хју Хефнер

ФБИ објави досие за Хју Хефнер

ФБИ објави досие за основачот и главен и одговорен уредник на „Плејбој”, Хју Хефнер, две години по смртта на легендарниот издавач, една од многуте познати личности за кои агенцијата има истрага во текот на годините, и датотеки од јавен интерес за новинари, обожаватели и истражувачи. Хефнер бил под истрага на федералната полиција кон крајот на 1950-тите

ФБИ објави досие за Хју Хефнер

ФБИ објави досие за Хју Хефнер

ФБИ објави досие за основачот и главен и одговорен уредник на „Плејбој”, Хју Хефнер, две години по смртта на легендарниот издавач, една од многуте познати личности за кои агенцијата има истрага во текот на годините, и датотеки од јавен интерес за новинари, обожаватели и истражувачи. Хефнер бил под истрага на федералната полиција кон крајот на 1950-тите

ФБИ објави досие за Хју Хефнер

ФБИ објави досие за Хју Хефнер

ФБИ објави досие за основачот и главен и одговорен уредник на „Плејбој”, Хју Хефнер, две години по смртта на легендарниот издавач, една од многуте познати личности за кои агенцијата имала истрага во текот на годините, и датотеки од јавен интерес за новинари, обожаватели и истражувачи. Федералната полиција на САД го испитувала Хефнер кон крајот на 1950-тите