притисни ентер »

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Бугарската фудбалска легенда, Христо Стоичков, во интервју за полското национално радио, ја бранеше својата земја во врска со расистичкиот скандал во октомври, кога репрезентацијата на Англија гостуваше во Софија. „Не сакам ни да слушнам дека ние Бугарите сме биле расисти. Јас не се чувствувам расист. На стадионот имаше 20.000 луѓе, и тоа што 15-20

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Бугарската фудбалска легенда, Христо Стоичков, во интервју за полското национално радио, ја бранеше својата земја во врска со расистичкиот скандал во октомври, кога репрезентацијата на Англија гостуваше во Софија. „Не сакам ни да слушнам дека ние Бугарите сме биле расисти. Јас не се чувствувам расист. На стадионот имаше 20.000 луѓе, и тоа што 15-20

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Бугарската фудбалска легенда, Христо Стоичков, во интервју за полското национално радио, ја бранеше својата земја во врска со расистичкиот скандал во октомври, кога репрезентацијата на Англија гостуваше во Софија. „Не сакам ни да слушнам дека ние Бугарите сме биле расисти. Јас не се чувствувам расист. На стадионот имаше 20.000 луѓе, и тоа што 15-20

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Бугарската фудбалска легенда, Христо Стоичков, во интервју за полското национално радио, ја бранеше својата земја во врска со расистичкиот скандал во октомври, кога репрезентацијата на Англија гостуваше во Софија. – Не сакам ни да слушнам дека ние Бугарите сме биле расисти. Јас не се чувствувам расист. На стадионот имаше 20.000 луѓе, и тоа што 15-20

Стоичков: Како може да бидеме расисти кога Бугарија прима мигранти?

Стоичков: Како може да бидеме расисти кога Бугарија прима мигранти?

Бугарската фудбалска легенда, Христо Стоичков, во интервју за полското национално радио, ја бранеше својата земја во врска со расистичкиот скандал во октомври, кога репрезентацијата на Англија гостуваше во Софија. „Не сакам ни да слушнам дека ние Бугарите сме биле расисти. Јас не се чувствувам расист. На стадионот имаше 20.000 луѓе, и тоа што 15-20

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Софија, 4 декември 2019 (МИА) – Бугарската фудбалска легенда, Христо Стоичков, во интервју за полското национално радио, ја бранеше својата земја во врска со расистичкиот скандал во октомври, кога репрезентацијата на Англија гостуваше во Софија. „Не сакам ни да слушнам дека ние Бугарите сме биле расисти. Јас не се чувствувам расист. На стадионот имаше

Стоичков: Не сакам ни да слушнам дека ние Бугарите сме биле расисти

Стоичков: Не сакам ни да слушнам дека ние Бугарите сме биле расисти

Бугарската фудбалска легенда, Христо Стоичков, во интервју за полското национално радио, ја бранеше својата земја во врска со расистичкиот скандал во октомври, кога репрезентацијата на Англија гостуваше во Софија. „Не сакам ни да слушнам дека ние Бугарите сме биле расисти. Јас не се чувствувам расист. На стадионот имаше 20.000 луѓе, и тоа што 15-20

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Бугарската фудбалска легенда, Христо Стоичков, во интервју за полското национално радио, ја бранеше својата земја во врска со расистичкиот скандал во октомври, кога репрезентацијата на Англија гостуваше во Софија. Софија, 4 декември 2019 (МИА) – Бугарската фудбалска легенда, Христо Стоичков, во интервју за полското национално радио, ја бранеше својата

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Стоичков: Бугарија прима мигранти, како може да бидеме расисти?

Бугарската фудбалска легенда, Христо Стоичков, во интервју за полското национално радио, ја бранеше својата земја во врска со расистичкиот скандал во октомври, кога репрезентацијата на Англија гостуваше во Софија. „Не сакам ни да слушнам дека ние Бугарите сме биле расисти. Јас не се чувствувам расист. На стадионот имаше 20.000 луѓе, и тоа што 15-20