Која е пораката која ќе ви донесе љубов?

Која е пораката која ќе ви донесе љубов? Кога се допишувате со потенцијалниот партнер преку пораки, може да ви се случи да поминете неверојатно многу време обидувајќи се да ја смислите совршената порака. А во суштина решението било навистина едноставно. Според истражувањето во коешто учествувале повеќе од 5.600 самци, клучната работа која морате да