притисни ентер »

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел е негативен на коронавирус, соопштија од нејзиниот кабинет.Таа од неделата е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор, кој е заразен од вирусот. Првиот тест на канцеларката во понеделникот беше негативен. „Таа е добро и од дома телефонски разговара со претставниците на меѓународната

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел е негативен на коронавирус, соопштија од нејзиниот кабинет.Таа од неделата е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор, кој е заразен од вирусот. Првиот тест на канцеларката во понеделникот беше негативен. „Таа е добро и од дома телефонски разговара со претставниците на меѓународната

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел е негативен на коронавирус, соопштија од нејзиниот кабинет.Таа од неделата е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор, кој е заразен од вирусот. Првиот тест на канцеларката во понеделникот беше негативен. „Таа е добро и од дома телефонски разговара со претставниците на меѓународната

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел е негативен на коронавирус, соопштија од нејзиниот кабинет. Таа од неделата е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор, кој е заразен од вирусот. Првиот тест на канцеларката во понеделникот беше негативен. – Таа е добро и од дома телефонски разговара со претставниците на меѓународната

Меркел по вторпат негативна на тестот за коронавирус, но останува во карантин

Меркел по вторпат негативна на тестот за коронавирус, но останува во карантин

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска  по вторпат беше негативна на тестот за коронавирус, но лекарите одлучиле таа и натаму да остане во карантин, најмалку до почетокот на следната недела. -Германската канцеларка и натаму работи од домашниот карантин и најдоцна до почетокот на следната недела уште еднаш ќе се тестира на коронавирус, изјави

ПРИСТИГНАА НОВИТЕ РЕЗУЛТАТИ- Меркел по втор пат се тестираше од коронавирусот

ПРИСТИГНАА НОВИТЕ РЕЗУЛТАТИ- Меркел по втор пат се тестираше од коронавирусот

ПРИСТИГНАА НОВИТЕ РЕЗУЛТАТИ- Меркел по втор пат се тестираше од коронавирусот Германската канцеларка Ангела Меркел денеска по вторпат беше негативна на тестот за коронавирус, но лекарите одлучиле таа и натаму да остане во карантин, најмалку до почетокот на следната недела. -Германската канцеларка и натаму работи од домашниот карантин и најдоцна до

Меркел по вторпат негативна на тестот за коронавирус, но останува во карантин

Меркел по вторпат негативна на тестот за коронавирус, но останува во карантин

Германската канцеларка Ангела Меркел по вторпат е негативна на тестот за коронавирус, но лекарите одлучија таа и натаму да остане во карантин, најмалку до почетокот на следната недела. -Германската канцеларка и натаму работи од домашниот карантин и најдоцна до почетокот на следната недела уште еднаш ќе се тестира на коронавирус, изјави портпаролот

Меркел негативна на корона вирус и на вториот тест

Меркел негативна на корона вирус и на вториот тест

Германската канцеларка Ангела Меркел и втор пак се покажа дека е негативна на кроноа вирусот, соопштија од нејзиниот кабинет. Таа од неделата вечерта е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор, кој е позитивно тестиран на корона вирус. Лекарот пред да знае дека е заразан со висруот, на Меркел ѝ ставил вакцина за пнеумокока. Првиот тест

Меркел и денеска се тестираше на коронавирус , останува во карантин

Меркел и денеска се тестираше на коронавирус , останува во карантин

„Германската канцеларка сè уште работи од домашен карантин и ќе биде тестирана за коронавирус уште еднаш до почетокот на следната недела“, изјави денеска портпаролот на германската влада. Како што е соопштено, Меркел ги извршува своите должности од дома. Таа е предвидено утре да присуствува на две видео конференции: прво со шефовите на држави и владите

Меркел по вторпат негативна, но останува во карантин

Меркел по вторпат негативна, но останува во карантин

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска по вторпат беше негативна на коронавирус, но лекарите одлучиле да остане во карантин, најмалку до почетокот на следната недела. -Германската канцеларка и натаму работи од домашниот карантин и најдоцна до почетокот на следната недела уште еднаш ќе се тестира на коронавирус, изјави портпаролот на германската

Меркел по втор пат негативна на корона вирусот, сепак останува во карантин

Меркел по втор пат негативна на корона вирусот, сепак останува во карантин

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска по вторпат беше негативна на тестот за корона вирусот, но лекарите одлучиле таа и натаму да остане во карантин, најмалку до почетокот на следната недела. -Германската канцеларка и натаму работи од домашниот карантин и најдоцна до почетокот на следната недела уште еднаш ќе се тестира на коронавирус, изјави

Меркел по вторпат негативна на тестот за коронавирус, но останува во карантин

Меркел по вторпат негативна на тестот за коронавирус, но останува во карантин

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска  по вторпат беше негативна на тестот за коронавирус, но лекарите одлучиле таа и натаму да остане во карантин, најмалку до почетокот на следната недела. -Германската канцеларка и натаму работи од домашниот карантин и најдоцна до почетокот на следната недела уште еднаш ќе се тестира на коронавирус, изјави

Меркел иако по вторпат е негативна на тестот за коронавирус останува во карантин

Меркел иако по вторпат е негативна на тестот за коронавирус останува во карантин

Од владата соопштија дека Меркел своите обврски ги извршува од дома. Германската канцеларка Ангела Меркел денеска по вторпат беше негативна на тестот за коронавирус, но лекарите одлучиле таа и натаму да остане во карантин, најмалку до почетокот на следната недела. -Германската канцеларка и натаму работи од домашниот карантин и најдоцна до почетокот

Меркел по вторпат негативна на тестот за коронавирус, но останува во карантин

Меркел по вторпат негативна на тестот за коронавирус, но останува во карантин

–  Германската канцеларка Ангела Меркел денеска  по вторпат беше негативна на тестот за коронавирус, но лекарите одлучиле таа и натаму да остане во карантин, најмалку до почетокот на следната недела. -Германската канцеларка и натаму работи од домашниот карантин и најдоцна до почетокот на следната недела уште еднаш ќе се тестира на коронавирус, изјави

Четврт ден во самоизолација: Откриена е здравствената состојба на Ангела Меркел

Четврт ден во самоизолација: Откриена е здравствената состојба на Ангела Меркел

ИЗВОР Скопје24 | март 25, 2020 Германската канцеларка Ангела Меркел е во самоизолација откако имала краток контакт со доктор кој бил позитивен на тестирањата за коронавирусот. Како што пренесуваат германските медиуми повикувајќи се на изјавата на портпаролот на германската влада Штефан Зајбер, шефицата на државата се чувствува добро и од својот дом

Меркел четврти ден во изолација, работи од дома

Меркел четврти ден во изолација, работи од дома

Германската канцеларка Ангела Меркел, која е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор позитивен на коронавирус, се чувствува добро и од дома ги извршува телефонските разговори од претставниците на меѓународната заедница, рече портпаролот на владата, Штефан Зајбер. „Канцеларката е добро. Таа работи од дома, во постојан контакт е со сите

Меркел четврти ден во изолација, работи од дома

Меркел четврти ден во изолација, работи од дома

Германската канцеларка Ангела Меркел, која е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор позитивен на коронавирус, се чувствува добро и од дома ги извршува телефонските разговори од претставниците на меѓународната заедница, рече портпаролот на владата, Штефан Зајбер. „Канцеларката е добро. Таа работи од дома, во постојан контакт е со сите

Меркел четврти ден во изолација, работи од дома

Меркел четврти ден во изолација, работи од дома

Германската канцеларка Ангела Меркел, која е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор позитивен на коронавирус, се чувствува добро и од дома ги извршува телефонските разговори од претставниците на меѓународната заедница, рече портпаролот на владата, Штефан Зајбер. „Канцеларката е добро. Таа работи од дома, во постојан контакт е со сите