Веле Самак: …да ти даде поддршка на избори во Македонија е како Хитлер да даде поддршка на избори во Израел

Ципрас, кој потпиша геноциден документ и јавно се фалеше со бришењето на Македонската нација, да ти даде поддршка на избори во Македонија е како Хитлер да даде поддршка на избори во Израел. Кога немаш појма како да одиш напред распродаваш се и од идните генерации.