притисни ентер »

ЛУКАРЕВСКА: МојДДВ дава резултати и надвор од нашата држава, го „продаваме“ во Албанија

ЛУКАРЕВСКА: МојДДВ дава резултати и надвор од нашата држава, го „продаваме“ во Албанија

Денеска со директорката на даночната администрација на Република Албанија, Делина Ибрахимај остваривме средба на којашто го пренесовме искуството за проектот МојДДВ, објави директорката на УЈП, Сања Лукаревска. Таа им го презентирала проектот „МојДДВ“ на своите албански колеги, зашто и во Албанија биле заинтересирани да ја воведт оваа реформа. -

Албанија пројави интерес за „МојДДВ“

Албанија пројави интерес за „МојДДВ“

Директорката со задоволство истакнува дека „МојДДВ“ ги докажува добрите резултати и надвор од нашата држава. Денеска, директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска оствари средба со директорката на даночната администрација на Република Албанија, Делина Ибрахимај. Таа на својот „Фејсбук“ профил објави дека на колегите од Албанија им ги

Лукаревска: Албанските колеги се заинтересирани за воведување на проектот Мој ДДВ

Лукаревска: Албанските колеги се заинтересирани за воведување на проектот Мој ДДВ

Денеска со директорката на даночната администрација на Република Албанија, Делина Ибрахимај остваривме средба на којашто го пренесовме искуството за проектот # МојДДВ . Албанските колеги кои се заинтересирани за воведување на ваква реформа и во Албанија имаа можност одблиску да го запознаат начинот на функционирање на МојДДВ и целиот оперативен систем

Средба на Лукаревска со директорката на даночната администрација на Република Албанија: Албанија сака да воведе реформа како #МојДДВ

Средба на Лукаревска со директорката на даночната администрација на Република Албанија: Албанија сака да воведе реформа како #МојДДВ

Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска денеска оствари средба со директорката на даночната администрација на Република Албанија, Делина Ибрахимај. На средбата биле пренесени искуствата за проектот #MojДДВ. Според Лукаревска, може да се заклучи дека Албанија  е сериозно заинтересирана за воведување на иста ваква реформа, па затоа

Лукаревска: МојДДВ ги докажува добрите резултати и надвор од нашата држава!

Лукаревска: МојДДВ ги докажува добрите резултати и надвор од нашата држава!

Директорката на УЈП, Сања Лукаревска им го презентираше проектот „МојДДВ“ на своите колеги од Албанија каде се заинтересирани да ја воведт оваа реформа и кај нив напиша таа на својот Фејсбук профил. Денеска со директорката на даночната администрација на Република Албанија, Делина Ибрахимај остваривме средба на којашто го пренесовме искуството за проектот