Версаче дизајнираше патики инспирирани од иконскиот фустан на Џенифер Лопез

По цели 19 години, зелениот фустан на Џенифер Лопез што таа го носеше на Греми наградите, никој не може да го заборави. Веројатно се сеќавате дека брендот беше Версаче, а дека популарноста на фустанот никогаш не замре, докажува и фактот што дизајнерите од модната куќа создадоа патики со истиот принт по кои девојките полудеа. Цената на патиките што