притисни ентер »

Првиот Realme Smart TV пристигнува во две големини и по ниска цена

Првиот Realme Smart TV пристигнува во две големини и по ниска цена

AV , Тренди Првиот Realme Smart TV пристигнува во две големини и по ниска цена 6 минути 1 1 Кинеската компанија Realme го претстави својот прв Smart TV во две големини: 32 инчи (80 см) и 43 инчи (108 см). Телевизорот пристигнува со LED екран без рамки, Android TV поддршка, Dolby звучници, четиријадрен процесор и сето тоа по ниска цена. Realme Smart

Acer има два нови монитора со 240Hz освежување на екраните

Acer има два нови монитора со 240Hz освежување на екраните

КОМПЈУТЕРИ , Тренди Acer има два нови монитора со 240Hz освежување на екраните 6 минути 0 0 Acer почна со понуда на своите нови монитори на пазарот, а во прашање се моделите XZ270X и XZ320QX. XZ270X е 27-инчен закривен модел со 1500R закривеност, додека XZ320QX моделот е со големина од 32 инча, со 1800R закривеност на дисплејот. Двата модела имаат