Поинакво доживување: Летувајте во индијанско село на Плитвичките езера!

Можеби досега барем еднаш ги имате посетено Плитвичките езера, но тоа не е причина повторно да не и се вратите на оваа убавина. Овој неверојатен национален парк изобилува со природна убавина, а најчесто луѓето ги посетуваат само на поминување, но вистинското искуство е доколку имате можност да отседнете неколку дена во ова мистично место. Фантастичниот