притисни ентер »

Манекенка доживеа шок: Ја заболел стомакот, отишла во тоалет и се породила – не знаела дека е бремена

Манекенка доживеа шок: Ја заболел стомакот, отишла во тоалет и се породила – не знаела дека е бремена

Ќерката Исла и мајката се добри и се навикнуваат на заедничкиот живот што aвстралиската манекенка Ерин Лангмаид (23) не го очекувала пред две недели, пишува „Дејли мејл“. Ерин од Мелбурн работела цело време и тврди дека користела контрацептивни инјекции. Таа немала трудничко стомаче, утринско гадење или други знаци на бременост, а на денот кога се

Манекенка  доживеа шок: Ја заболел стомакот, отишла во тоалет и се породила – не знаела дека е бремена (ФОТО)

Манекенка доживеа шок: Ја заболел стомакот, отишла во тоалет и се породила – не знаела дека е бремена (ФОТО)

Манекенка доживеа шок: Ја заболел стомакот, отишла во тоалет и се породила – не знаела дека е бремена (ФОТО) Ќерката Исла и мајката се добри и се навикнуваат на заедничкиот живот што aвстралиската манекенка Ерин Лангмаид (23) не го очекувала пред две недели, пишува „Дејли мејл“. Ерин од Мелбурн работела цело време и тврди дека користела контрацептивни

(ФОТО) ШОК – МАНЕКЕНКА НЕ ЗНАЕЛА ДЕКА Е БРЕМЕНА: Ја заболел стомакот и се породила во тоалет…

(ФОТО) ШОК – МАНЕКЕНКА НЕ ЗНАЕЛА ДЕКА Е БРЕМЕНА: Ја заболел стомакот и се породила во тоалет…

Според статистичките податоци, една од 500. жени не знае дека е бремена до 20. недела, а една од 2.500 жени ја открива бременоста дури кога ќе почне да се пораѓа.На каналот TLC неодамна имаше серија емисии за жени кои се породиле а не знаеле дека се бремени…Австралиската манекенка е очигледно една од нив, од ретките… Ќерката Исла и мајката се добри

Ја заболел стомакот, отишла во тоалет и се породила, не знаела дека е бремена

Ја заболел стомакот, отишла во тоалет и се породила, не знаела дека е бремена

Ќерката Исла и мајката се добри и се навикнуваат на заедничкиот живот што aвстралиската манекенка Ерин Лангмаид (23) не го очекувала пред две недели, пишува „Дејли мејл“. Ерин од Мелбурн работела цело време и тврди дека користела контрацептивни инјекции. Таа немала трудничко стомаче, утринско гадење или други знаци на бременост, а на денот кога се

Ја заболел стомакот, отишла во тоалет и се породила, не знаела дека е бремена

Ја заболел стомакот, отишла во тоалет и се породила, не знаела дека е бремена

Ќерката Исла и мајката се добри и се навикнуваат на заедничкиот живот што aвстралиската манекенка Ерин Лангмаид (23) не го очекувала пред две недели, пишува „Дејли мејл“. Ерин од Мелбурн работела цело време и тврди дека користела контрацептивни инјекции. Таа немала трудничко стомаче, утринско гадење или други знаци на бременост, а на денот кога се

Ја заболел стомакот, отишла во тоалет и се породила, не знаела дека е бремена

Ја заболел стомакот, отишла во тоалет и се породила, не знаела дека е бремена

Ќерката Исла и мајката се добри и се навикнуваат на заедничкиот живот што aвстралиската манекенка Ерин Лангмаид (23) не го очекувала пред две недели, пишува „Дејли мејл“. Ерин од Мелбурн работела цело време и тврди дека користела контрацептивни инјекции. Таа немала трудничко стомаче, утринско гадење или други знаци на бременост, а на денот кога се

Ја заболел стомакот, отишла во тоалет и се породила, не знаела дека е бремена

Ја заболел стомакот, отишла во тоалет и се породила, не знаела дека е бремена

Ќерката Исла и мајката се добри и се навикнуваат на заедничкиот живот што aвстралиската манекенка Ерин Лангмаид (23) не го очекувала пред две недели, пишува „Дејли мејл“. Ерин од Мелбурн работела цело време и тврди дека користела контрацептивни инјекции. Таа немала трудничко стомаче, утринско гадење или други знаци на бременост, а на денот кога се

23-годишна манекенка која влегла во тоалет затоа што ѝ било лошо и излегла како мајка, вели дека не знаела за бременоста

23-годишна манекенка која влегла во тоалет затоа што ѝ било лошо и излегла како мајка, вели дека не знаела за бременоста

Ерин Лангмаид се „шокирала“ кога ја донела на свет својата ќерка Исла на подот на тоалетот и покрај тоа што не покажувала знаци на бременост. 23-годишната манекенка со полно работно време користела контрацептивни инјекции сѐ до денот кога се породила. Таа не покажала никакви знаци на бременост, без гадење или клоцање на бебето, освен болката која ја