притисни ентер »

Оскаровец открива како добил корона додека примал хемотерапија: Ракот ми изгледаше лесен

Оскаровец открива како добил корона додека примал хемотерапија: Ракот ми изгледаше лесен

„Многу се случи од мојот последен пост“, напишал Бриџис на својот блог, каде што последен пат објави во јануари. „Ракот е во фаза на ремисија, масата се намали до големина на камен“, објавил тој и ја започнал приказната за инфекцијата со коронавирус. Филмската sвезда Биг Лебовски и сопругата Сју биле изложени на коронавирус во центарот каде што актерот

Џеф Бриџис вели дека се заразил со корона додека одел на хемотерпија: Ракот ми изгледаше како шега

Џеф Бриџис вели дека се заразил со корона додека одел на хемотерпија: Ракот ми изгледаше како шега

Холивудскиот глумец Џеф Бриџис преку пост на Твитер откри дека се заразил со корона во јануари, а во исто време одел на хемотерапија затоа што боледува од рак на лимфниот систем. Популарниот глумец вели дека во исто време позитивна на корона била и неговата жена Сузан. „Таа беше во болница пет дена, а јас пет недели. Причината поради којашто бев таму

Џеф Бриџис вели дека се заразил со корона додека одел на хемотерпија: Ракот ми изгледаше како шега

Џеф Бриџис вели дека се заразил со корона додека одел на хемотерпија: Ракот ми изгледаше како шега

Холивудскиот глумец Џеф Бриџис преку пост на Твитер откри дека се заразил со корона во јануари, а во исто време одел на хемотерапија затоа што боледува од рак на лимфниот систем. Популарниот глумец вели дека во исто време позитивна на корона била и неговата жена Сузан. „Таа беше во болница пет дена, а јас пет недели. Причината … Continue reading Џеф

Џеф Бриџис: Покрај коронавирусот, ракот е шега

Џеф Бриџис: Покрај коронавирусот, ракот е шега

Глумецот Џеф Бриџис на својата интернет-страница откри дека бил заразен со коронавирусот во јануари и бил в болница со недели, додека во истовреме бил и на хемотерапија за ракот. И Бриџис и неговата сопруга Сузан Гестон биле позитивни на коронавирус. Таа „била в болница пет дена, а тој – пет недели“, како што пишува Бриџис. – „Причината поради којашто

Џеф Бриџис: Покрај коронавирусот, ракот е шега

Џеф Бриџис: Покрај коронавирусот, ракот е шега

Глумецот Џеф Бриџис на својата интернет-страница откри дека бил заразен со коронавирусот во јануари и бил в болница со недели, додека во истовреме бил и на хемотерапија за ракот. И Бриџис и неговата сопруга Сузан Гестон биле позитивни на коронавирус. Таа „била в болница пет дена, а тој – пет недели“, како што пишува Бриџис. – „Причината поради којашто

(ФОТО) Џеф Бриџис: „После заразата со корона, борбата со ракот ми се чинеше како ‘мачкина кашлица’!“

(ФОТО) Џеф Бриџис: „После заразата со корона, борбата со ракот ми се чинеше како ‘мачкина кашлица’!“

Оскаровецот Џеф Бриџис објави дека неговиот лимфом е во фаза на ремисија и откри дека се заразил со коронавирус во јануари, што досега го чуваше во тајност. „Многу се случи од мојот последен пост“, напиша Бриџис на својот блог каде што последен пат објави во јануари. „Ракот е во фаза на ремисија, масата се намали до големина на камен“, објави тој и

Џеф Бриџис: Покрај коронавирусот, ракот е шега

Џеф Бриџис: Покрај коронавирусот, ракот е шега

САД – Глумецот Џеф Бриџис на својата интернет-страница откри дека бил заразен со коронавирусот во јануари и бил в болница со недели, додека во истовреме бил и на хемотерапија за ракот. И Бриџис и неговата сопруга Сузан Гестон биле позитивни на коронавирус. Таа „била в болница пет дена, а тој – пет недели“, како што пишува Бриџис. – „Причината поради

Џеф Бриџис: Покрај коронавирусот, ракот е шега

Џеф Бриџис: Покрај коронавирусот, ракот е шега

– Глумецот Џеф Бриџис на својата интернет-страница откри дека бил заразен со коронавирусот во јануари и бил в болница со недели, додека во истовреме бил и на хемотерапија за ракот. И Бриџис и неговата сопруга Сузан Гестон биле позитивни на коронавирус. Таа „била в болница пет дена, а тој – пет недели“, како што пишува Бриџис. – „Причината поради којашто

Џеф Бриџис: Покрај коронавирусот, ракот е шега

Џеф Бриџис: Покрај коронавирусот, ракот е шега

Глумецот Џеф Бриџис на својата интернет-страница откри дека бил заразен со коронавирусот во јануари и бил в болница со недели, додека во истовреме бил и на хемотерапија за ракот. И Бриџис и неговата сопруга Сузан Гестон биле позитивни на коронавирус. Таа „била в болница пет дена, а тој – пет недели“, како што пишува Бриџис. – „Причината поради којашто

Џеф Бриџис: Покрај коронавирусот, ракот е шега

Џеф Бриџис: Покрај коронавирусот, ракот е шега

Глумецот Џеф Бриџис на својата интернет-страница откри дека бил заразен со коронавирусот во јануари и бил в болница со недели, додека во истовреме бил и на хемотерапија за ракот. И Бриџис и неговата сопруга Сузан Гестон биле позитивни на коронавирус. Таа „била в болница пет дена, а тој – пет недели”, како што пишува Бриџис. – „Причината поради којашто