притисни ентер »

Црвенковски и Иванов Не преземаа ништо против корупцијата кога требаше, сега нека си ќутат, велат од СДСМ

Црвенковски и Иванов Не преземаа ништо против корупцијата кога требаше, сега нека си ќутат, велат од СДСМ

Не е чесно ниту кон граѓаните, ниту кон државата кога поранешни претседатели од времето на транзицијата и режимот зборуваат за криминал и корупција, а не покажале никакви чекори против корупцијата во времето кога требало да му служат на народот, велат од СДСМ по денешните говори на Бранко Црвенковски и Ѓорге Иванов на настан во МАНУ. Црвенковски, долгогодишен

СДСМ за Црвенковски и Иванов: Тие се од времето на транзицијата и режимот, не е чесно да зборуваат за криминал

СДСМ за Црвенковски и Иванов: Тие се од времето на транзицијата и режимот, не е чесно да зборуваат за криминал

Не е чесно ниту кон граѓаните ниту кон државата кога поранешни претседатели од времето на транзицијата и режимот зборуваат за криминал и корупција, а не покажале никакви чекори против корупцијата во времето кога требало да му служат на народот. Ваква е реакцијата на СДСМ, откако претходно денеска силни критики за политичката состојба во државата упатија

СДСМ за Црвенковски и Иванов: Тие се од времето на транзицијата и режимот, не е чесно да зборуваат за криминал

СДСМ за Црвенковски и Иванов: Тие се од времето на транзицијата и режимот, не е чесно да зборуваат за криминал

Не е чесно ниту кон граѓаните ниту кон државата кога поранешни претседатели од времето на транзицијата и режимот зборуваат за криминал и корупција, а не покажале никакви чекори против корупцијата во времето кога требало да му служат на народот. Ваква е реакцијата на СДСМ, откако претходно денеска силни критики за политичката состојба во државата упатија

СДСМ против Црвенковски: Нечесно е претседатели од транзицијата и режимот да зборуваат за криминал и корупција

СДСМ против Црвенковски: Нечесно е претседатели од транзицијата и режимот да зборуваат за криминал и корупција

Не е чесно ниту кон граѓаните ниту кон државата кога поранешни претседатели од времето на транзицијата и режимот зборуваат за криминал и корупција, а не покажале никакви чекори против корупцијата во времето кога требало да му служат на народот, соопшти СДСМ по денешниот научен собир на кој зборуваа поранешните претседатели на државата Бранко Црвенковски

СДСМ за Црвенковски и Иванов: Тие се од времето на транзицијата и режимот, не е чесно да зборуваат за криминал

СДСМ за Црвенковски и Иванов: Тие се од времето на транзицијата и режимот, не е чесно да зборуваат за криминал

Не е чесно ниту кон граѓаните ниту кон државата кога поранешни претседатели од времето на транзицијата и режимот зборуваат за криминал и корупција, а не покажале никакви чекори против корупцијата во времето кога требало да му служат на народот. Ваква е реакцијата на СДСМ, откако претходно денеска силни критики за политичката состојба во државата упатија

СДСМ за Црвенковски и Иванов: Тие се од времето на транзицијата и режимот, не е чесно да зборуваат за криминал

СДСМ за Црвенковски и Иванов: Тие се од времето на транзицијата и режимот, не е чесно да зборуваат за криминал

Не е чесно ниту кон граѓаните ниту кон државата кога поранешни претседатели од времето на транзицијата и режимот зборуваат за криминал и корупција, а не покажале никакви чекори против корупцијата во времето кога требало да му служат на народот. Ваква е реакцијата на СДСМ, откако претходно денеска силни критики за политичката состојба во државата упатија

СДСМ му порача на Црвенковски да мисли пред да зборува

СДСМ му порача на Црвенковски да мисли пред да зборува

Не е чесно ниту кон граѓаните ниту кон државата кога поранешни претседатели од времето на транзицијата и режимот зборуваат за криминал и корупција, а не покажале никакви чекори против корупцијата во времето кога требало да му служат на народот, порача вечерва СДСМ реагирајќи на дебатата во МАНУ каде што се обратија поранешните претседатели Бранко Црвенковски

СДСМ: Нечесно е претседатели од транзицијата и режимот да зборуваат за криминал и корупција

СДСМ: Нечесно е претседатели од транзицијата и режимот да зборуваат за криминал и корупција

СДСМ: Нечесно е претседатели од транзицијата и режимот да зборуваат за криминал и корупција К.С. Пред 26 секунди СДСМ / Фото: МИА Не е чесно ниту кон граѓаните ниту кон државата кога поранешни претседатели од времето на транзицијата и режимот зборуваат за криминал и корупција, а не покажале никакви чекори против корупцијата во времето кога требало

СДСМ: Денеска јавноста сведочеше едно пропагандно однесување на поранешни претседатели на државата

СДСМ: Денеска јавноста сведочеше едно пропагандно однесување на поранешни претседатели на државата

54 Споделувања Share Tweet „Не е чесно ниту кон граѓаните ниту кон државата кога поранешни претседатели од времето на транзицијата и режимот зборуваат за криминал и корупција, а не покажале никакви чекори против корупцијата во времето кога требало да му служат на народот“, реагираат од СДСМ по денешниот научен собир во организација на МАНУ, на кој

Критика за домашната и меѓународна политика на земјава од поранешните претседатели Црвенковски и Иванов

Критика за домашната и меѓународна политика на земјава од поранешните претседатели Црвенковски и Иванов

Embedded video for Критика за домашната и меѓународна политика на земјава од поранешните претседатели Црвенковски и Иванов Силни критики за политичката состојба во државата од поренашените претседатели Иванов и Црвенковски. Велат, и по тридецениска независност отсуствува демократијата, а се полоша станува и економската состојба.. Според, Црвенковски,

СДСМ: Не е чесно Црвенковски и Иванов да зборуваат за криминал и корупција, a не покажаа чекори да ги спречат

СДСМ: Не е чесно Црвенковски и Иванов да зборуваат за криминал и корупција, a не покажаа чекори да ги спречат

Не е чесно ниту кон граѓаните ниту кон државата кога поранешни претседатели од времето на транзицијата и режимот зборуваат за криминал и корупција, а не покажале никакви чекори против корупцијата во времето кога требало да му служат на народот, велат од СДСМ, за поранешните претседатели Бранко Црвенковски и Ѓорге Иванов, кои денес изнесоа критки во

Научен собир во МАНУ посветен на современата македонска држава

Научен собир во МАНУ посветен на современата македонска држава

Ова е ставот на поранешниот претседател на Македонија Бранко Црвенковски кој смета дека треба државата не треба да чека инструкции за реформи од Европската Унија, туку развојот да го преземе во свои раце. Со низа критики за политичката состојба во последните години, на научниот собир по повод 30 години независност, Црвенковски кажа дека за него има

Бранко Црвенковски: Овој балон еден ден порано или подоцна ќе пукне, договорот со Бугарија ни носи само лошо

Бранко Црвенковски: Овој балон еден ден порано или подоцна ќе пукне, договорот со Бугарија ни носи само лошо

Tоп Македонија главна страна Прилози Вести Македонија Бранко Црвенковски: Овој балон еден ден порано или подоцна ќе пукне, договорот со Бугарија ни носи само лошо 4 минути ago Вака понатаму не може, овој балон еден ден порано или подоцна ќе пукне, со сите катастрофални последици што од тоа ќе произлезат. Со овие зборови поранешниот претседател на Македонија,