притисни ентер »

Кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Сопственикот на „Атлас груп“, Душко Кнежевиќ, по кого Црна Гора распиша потерница на Интерпол, најави дека ќе го тужи шефот на државата Мило Ѓукановиќ. Кнежевиќ, кој во Црна Гора е баран поради наводни финансиски малверзации, изјави дека денеска ќе поднесе кривична пријава против претседателот на државата и лидерот на владејаќката партија ДПС. Тој

Кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Сопственикот на „Атлас груп“, Душко Кнежевиќ, по кого Црна Гора распиша потерница на Интерпол, најави дека ќе го тужи шефот на државата Мило Ѓукановиќ. Кнежевиќ, кој во Црна Гора е баран поради наводни финансиски малверзации, изјави дека денеска ќе поднесе кривична пријава против претседателот на државата и лидерот на владејаќката партија ДПС. Тој

Кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Сопственикот на „Атлас груп“, Душко Кнежевиќ, по кого Црна Гора распиша потерница на Интерпол, најави дека ќе го тужи шефот на државата Мило Ѓукановиќ. Кнежевиќ, кој во Црна Гора е баран поради наводни финансиски малверзации, изјави дека денеска ќе поднесе кривична пријава против претседателот на државата и лидерот на владејаќката партија ДПС. Тој

Кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Сопственикот на „Атлас груп“, Душко Кнежевиќ, по кого Црна Гора распиша потерница на Интерпол, најави дека ќе го тужи шефот на државата Мило Ѓукановиќ. Кнежевиќ, кој во Црна Гора е баран поради наводни финансиски малверзации, изјави дека денеска ќе поднесе кривична пријава против претседателот на државата и лидерот на владејаќката партија ДПС. Тој

Кривична против Мило Ѓукановиќ

Кривична против Мило Ѓукановиќ

Сопственикот на „Атлас груп“, Душко Кнежевиќ, по кого Црна Гора распиша потерница на Интерпол, најави дека ќе го тужи шефот на државата Мило Ѓукановиќ. Кнежевиќ, кој во Црна Гора е баран поради наводни финансиски малверзации, изјави дека денеска ќе поднесе кривична пријава против претседателот на државата и лидерот на владејаќката партија ДПС. Тој

Кнежевиќ најави дека ќе го тужи шефот на државата Мило Ѓукановиќ

Кнежевиќ најави дека ќе го тужи шефот на државата Мило Ѓукановиќ

Сопственикот на „Атлас груп“, Душко Кнежевиќ, по кого Црна Гора распиша потерница на Интерпол, најави дека ќе го тужи шефот на државата Мило Ѓукановиќ. Кнежевиќ, кој во Црна Гора е баран поради наводни финансиски малверзации, изјави дека денеска ќе поднесе кривична пријава против претседателот на државата и лидерот на владејаќката партија ДПС. Тој

Кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Сопственикот на „Атлас груп”, Душко Кнежевиќ, по кого Црна Гора распиша потерница на Интерпол, најави дека ќе го тужи шефот на државата Мило Ѓукановиќ. Кнежевиќ, кој во Црна Гора е баран поради наводни финансиски малверзации, изјави дека денеска ќе поднесе кривична пријава против претседателот на државата и лидерот на владејаќката партија ДПС. Тој

Најбогатиот Црногорец поднесе кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Најбогатиот Црногорец поднесе кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Душко Кнежевиќ, претседателот на Атлас група, за кого Црна Гора распиша меѓународна потерница за наводни финансиски измами, потврди денес дека ќе поднесе кривична пријава против претседателот на државата и лидер на владејачката ДПС, Мило Ѓукановиќ. Кнежевиќ изјави за подгоричкиот портал In4S дека со кривичната пријава го обвинува Ѓукановиќ дека е „водач

Најбогатиот Црногорец поднесе кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Најбогатиот Црногорец поднесе кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Душко Кнежевиќ, претседателот на Атлас група, за кого Црна Гора распиша меѓународна потерница за наводни финансиски измами, потврди денес дека ќе поднесе кривична пријава против претседателот на државата и лидер на владејачката ДПС, Мило Ѓукановиќ. Кнежевиќ изјави за подгоричкиот портал In4S дека со кривичната пријава го обвинува Ѓукановиќ дека е „водач

Најбогатиот Црногорец поднесе кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Најбогатиот Црногорец поднесе кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Душко Кнежевиќ, претседателот на Атлас група, за кого Црна Гора распиша меѓународна потерница за наводни финансиски измами, потврди денес дека ќе поднесе кривична пријава против претседателот на државата и лидер на владејачката ДПС, Мило Ѓукановиќ. Кнежевиќ изјави за подгоричкиот портал In4S дека со кривичната пријава го обвинува Ѓукановиќ дека е „водач

loading...
Најбогатиот Црногорец поднесе кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Најбогатиот Црногорец поднесе кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Душко Кнежевиќ, претседателот на Атлас група, за кого Црна Гора распиша меѓународна потерница за наводни финансиски измами, потврди денес дека ќе поднесе кривична пријава против претседателот на државата и лидер на владејачката ДПС, Мило Ѓукановиќ. Кнежевиќ изјави за подгоричкиот портал In4S дека со кривичната пријава го обвинува Ѓукановиќ дека е „водач

Ѓукановиќ доби кривична пријава од најбогатиот Црногорец

Ѓукановиќ доби кривична пријава од најбогатиот Црногорец

Душко Кнежевиќ, претседателот на „Атлас група“, за кого Црна Гора распиша меѓународна потерница за наводни финансиски измами, потврди денес дека ќе поднесе кривична пријава против претседателот на државата и лидер на владејачката ДПС, Мило Ѓукановиќ. Кнежевиќ изјави за подгоричкиот портал In4S дека со кривичната пријава го обвинува Ѓукановиќ дека е

Најбогатиот Црногорец поднесе кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Најбогатиот Црногорец поднесе кривична пријава против Мило Ѓукановиќ

Душко Кнежевиќ, претседателот на Атлас група, за кого Црна Гора распиша меѓународна потерница за наводни финансиски измами, потврди денес дека ќе поднесе кривична пријава против претседателот на државата и лидер на владејачката ДПС, Мило Ѓукановиќ. Кнежевиќ изјави за подгоричкиот портал In4S дека со кривичната пријава го обвинува Ѓукановиќ дека е „водач

Ѓукановиќ: Протестите се политички, нема да поднесам оставка

Ѓукановиќ: Протестите се политички, нема да поднесам оставка

Црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ тврди дека протестите во Подгорица не се граѓански туку политички, и дека зад нив стојат опозициските партии, со политички идеи. Ѓукановиќ во емисијата Интервју на ТВЦГ повтори дека нема да поднесе оставка, што е едно од барањата на демонстрантите. „Тука граѓанскиот карактер на протестите би требало да го донесе

Ѓукановиќ: Не поднесувам оставка , протестите се политички

Ѓукановиќ: Не поднесувам оставка , протестите се политички

Претседателот на Црна Гора , Мило Ѓукановиќ денеска изјави дека протестите се политички и зад нив стојат опозициски партии со јасна политичка идеја. Ѓуконовиќ во емисија на црногорската национална телевизија повтори дека нема да поднесе оставка , што е едно од главните барања на демонстрантите. Ѓукановиќ уште еднаш ги отфрли сите обвинувања на бизнисменот

Црна Гора: Крај на спектаклот „државен удар“

Црна Гора: Крај на спектаклот „државен удар“

Наскоро ќе бидат соопштени завршните зборови на судењето за случајот „државен удар“ во Црна Гора. ДВ анализира како ќе делува пресудата на актуелните но и вкупните политички процеси во оваа земја. Во Вишиот суд во Подгорица утре (13. март) почнува изнесувањето на завршните зборови во судењето за случајот за обид на тероризам, „процес на векот“, како