притисни ентер »

Опожарено патничко возило „шевролет“ во Прилеп

Опожарено патничко возило „шевролет“ во Прилеп

На 25.03.2020 во 19.50 часот во Полициската станица Прилеп, З.Б.(52) од Прилеп пријавил дека на ул.„Задарска“ во Прилеп било опожарено неговото патничко возило „шевролет“ со прилепски регистарски ознаки. Извршен бил увид на местото на настанот од увидна екипа на Полициската станица Прилеп. Се работи на расчистување на случајот.

ИЗГОРЕ возило во Прилеп

ИЗГОРЕ возило во Прилеп

Во Полициската станица Прилеп, З.Б.(52) од Прилеп вчера пријавил дека на ул.„Задарска“  било опожарено неговото патничко возило „шевролет“ со прилепски регистарски ознаки. -Извршен бил увид на местото на настанот од увидна екипа на Полициската станица Прилеп. Се работи на расчистување на случајот, информираат од МВР.

ИЗГОРЕ возило во Прилеп

ИЗГОРЕ возило во Прилеп

Во Полициската станица Прилеп, З.Б.(52) од Прилеп вчера пријавил дека на ул.„Задарска“  било опожарено неговото патничко возило „шевролет“ со прилепски регистарски ознаки. -Извршен бил увид на местото на настанот од увидна екипа на Полициската станица Прилеп. Се работи на расчистување на случајот, информираат од МВР.

Опожарено возило на улица “Задарска” во Прилеп

Опожарено возило на улица “Задарска” во Прилеп

Вчера вечер во 19 часот и 50 минути во Полициската станица Прилеп, З.Б.(52) од Прилеп пријавил дека на улица „Задарска“ во Прилеп било опожарено неговото патничко возило „шевролет“ со прилепски регистарски ознаки, пишува во полицискиот билтен на МВР. Извршен бил увид на местото на настанот од увидна екипа на Полициската станица Прилеп. Се работи на

Опожарено возило во Прилеп

Опожарено возило во Прилеп

Опожарено возило во Прилеп Во Полициската станица Прилеп, З.Б.(52) од Прилеп вчера пријавил дека на ул.„Задарска“  било опожарено неговото патничко возило „шевролет“ со прилепски регистарски ознаки. -Извршен бил увид на местото на настанот од увидна екипа на Полициската станица Прилеп. Се работи на расчистување на случајот, информираат од МВР.

Опожарено возило во Прилеп

Опожарено возило во Прилеп

Прилепчанец пријавил дека му било опожарено возилото. Вчера вечер во 19 часот и 50 минути во Полициската станица Прилеп, З.Б.(52) од Прилеп пријавил дека на улица „Задарска“ во Прилеп било опожарено неговото патничко возило „шевролет“ со прилепски регистарски ознаки. Извршен бил увид на местото на настанот од увидна екипа на Полициската станица Прилеп

Изгоре автомобил во Прилеп

Изгоре автомобил во Прилеп

Извршен бил увид на местото на настанот од увидна екипа на полициската станица. Синоќа во полициската станица во Прилеп, З.Б.(52) пријавил дека на улицата „Задарска“ во градот е опожарено неговото патничко возило „шевролет“ со прилепски регистарски ознаки. Извршен бил увид на местото на настанот од увидна екипа на полициската станица. Прочитајте и

Опожарено возило на прилепчанец

Опожарено возило на прилепчанец

На 25.03.2020 во 19.50 часот во Полициската станица Прилеп, З.Б.(52) од Прилеп пријавил дека на ул.„Задарска“ во Прилеп било опожарено неговото патничко возило „шевролет“ со прилепски регистарски ознаки. Извршен бил увид на местото на настанот од увидна екипа на Полициската станица Прилеп. Се работи на расчистување на случајот.

Запален автомобил на прилепчанец

Запален автомобил на прилепчанец

На 25.03.2020 во 19.50 часот во Полициската станица Прилеп, З.Б.(52) од Прилеп пријавил дека на ул.„Задарска“ во Прилеп било опожарено неговото патничко возило „шевролет“ со прилепски регистарски ознаки. Извршен бил увид на местото на настанот од увидна екипа на Полициската станица Прилеп. Се работи на расчистување на случајот.

Изгоре „Шевролет“ во Прилеп

Изгоре „Шевролет“ во Прилеп

Синоќа во полициската станица во Прилеп, З.Б.(52) пријавил дека на улицата „Задарска“ во градот е опожарено неговото патничко возило „шевролет“ со прилепски регистарски ознаки. Извршен бил увид на местото на настанот од увидна екипа на полициската станица.