притисни ентер »

Лончар: Никој сѐ уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

Лончар: Никој сѐ уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

По повод загадувањето на воздухот во Србија, што и денеска е големо, се огласи министерот за здравство, Златибор Лончар, кој изјави дека „има загаден воздух, но нема причина за паника, бидејќи тоа не може да доведе до сериозни здравствени проблеми“. Како што јави дописникот на МИА од Белград, тој кажа дека „загадување има секоја година, но во изминатите

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

По повод загадувањето на воздухот во Србија, што и денеска е големо, се огласи министерот за здравство, Златибор Лончар, кој изјави дека „има загаден воздух, но нема причина за паника, бидејќи тоа не може да доведе до сериозни здравствени проблеми“. Како што јави дописникот на МИА од Белград, тој кажа дека „загадување има секоја година, но во изминатите

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

По повод загадувањето на воздухот во Србија, што и денеска е големо, се огласи министерот за здравство, Златибор Лончар, кој изјави дека „има загаден воздух, но нема причина за паника, бидејќи тоа не може да доведе до сериозни здравствени проблеми.“ Како што јави дописникот на МИА од Белград, тој кажа дека „загадување има секоја година, но во изминатите

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

– По повод загадувањето на воздухот во Србија, што и денеска е големо, се огласи министерот за здравство, Златибор Лончар, кој изјави дека „има загаден воздух, но нема причина за паника, бидејќи тоа не може да доведе до сериозни здравствени проблеми.“ Како што јави дописникот на МИА од Белград, тој кажа дека „загадување има секоја година, но во изминатите

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

По повод загадувањето на воздухот во Србија, што и денеска е големо, се огласи министерот за здравство, Златибор Лончар, кој изјави дека „има загаден воздух, но нема причина за паника, бидејќи тоа не може да доведе до сериозни здравствени проблеми.“ Како што јави дописникот на МИА од Белград, тој кажа дека „загадување има секоја година, но во изминатите

Лончар: Никој сè уште не измислил ветер против загадувањето

Лончар: Никој сè уште не измислил ветер против загадувањето

По повод загадувањето на воздухот во Србија, што и денеска е големо, се огласи министерот за здравство, Златибор Лончар, кој изјави дека „има загаден воздух, но нема причина за паника, бидејќи тоа не може да доведе до сериозни здравствени проблеми“. Како што јави дописникот на МИА од Белград, тој кажа дека „загадување има секоја година, но во изминатите

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадедниот воздух во Србија

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадедниот воздух во Србија

По повод загадувањето на воздухот во Србија, што и денеска е големо, се огласи министерот за здравство, Златибор Лончар, кој изјави дека „има загаден воздух, но нема причина за паника, бидејќи тоа не може да доведе до сериозни здравствени проблеми.“ Како што јави дописникот на МИА од Белград, тој кажа дека „загадување има секоја година, но во изминатите

Лончар: Уште никој нема измислено ветер за да го растера загадувањето

Лончар: Уште никој нема измислено ветер за да го растера загадувањето

Како што јави дописникот на МИА од Белград, српскиот министер за здравство кажа дека „загадување има секоја година, но во изминатите години граѓаните биле преокупирани со некои други проблеми, како што се платите, вработувањето.” По повод загадувањето на воздухот во Србија, што и денеска е големо, се огласи министерот за здравство, Златибор Лончар,

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

По повод загадувањето на воздухот во Србија, што и денеска е големо, се огласи министерот за здравство, Златибор Лончар, кој изјави дека „има загаден воздух, но нема причина за паника, бидејќи тоа не може да доведе до сериозни здравствени проблеми.” Како што јави дописникот на МИА од Белград, тој кажа дека „загадување има секоја година, но во изминатите

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

По повод загадувањето на воздухот во Србија, што и денеска е големо, се огласи министерот за здравство, Златибор Лончар, кој изјави дека „има загаден воздух, но нема причина за паника, бидејќи тоа не може да доведе до сериозни здравствени проблеми.“ Како што јави дописникот на МИА од Белград, тој кажа дека „загадување има секоја година, но во изминатите

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

Лончар: Никој се уште не измислил ветер за да го растера загадувањето

По повод загадувањето на воздухот во Србија, што и денеска е големо, се огласи министерот за здравство, Златибор Лончар, кој изјави дека „има загаден воздух, но нема причина за паника, бидејќи тоа не може да доведе до сериозни здравствени проблеми.“ Тој кажа дека „загадување има секоја година, но во изминатите години граѓаните биле преокупирани со

Вонредни мерки во регионот поради големото загадување на воздухот

Вонредни мерки во регионот поради големото загадување на воздухот

– Српскиот претседател Александар Вучиќ го повика министерот за животна средина Горан Триван „малку да живне“ и најави итни мерки на Владата поради загадувањето на воздухот во Србија. – Ја прашав (премиерката) Ана Брнабиќ дали е жив министерот за животна средина, да се јави, да каже нешто, да ги праша граѓаните, коментираше Вучиќ. Триван денеска реагираше

Вонредни мерки во регионот поради големото загадување на воздухот

Вонредни мерки во регионот поради големото загадување на воздухот

Српскиот претседател Александар Вучиќ го повика министерот за животна средина Горан Триван „малку да живне“ и најави итни мерки на Владата поради загадувањето на воздухот во Србија. – Ја прашав (премиерката) Ана Брнабиќ дали е жив министерот за животна средина, да се јави, да каже нешто, да ги праша граѓаните, коментираше Вучиќ. Триван денеска реагираше

Вонредни мерки во регионот поради големото загадување на воздухот

Вонредни мерки во регионот поради големото загадување на воздухот

Српскиот претседател Александар Вучиќ го повика министерот за животна средина Горан Триван „малку да живне“ и најави итни мерки на Владата поради загадувањето на воздухот во Србија. – Ја прашав (премиерката) Ана Брнабиќ дали е жив министерот за животна средина, да се јави, да каже нешто, да ги праша граѓаните, коментираше Вучиќ. Триван денеска реагираше

Вонредни мерки во регионот поради големото загадување на воздухот

Вонредни мерки во регионот поради големото загадување на воздухот

Српскиот претседател Александар Вучиќ го повика министерот за животна средина Горан Триван „малку да живне“ и најави итни мерки на Владата поради загадувањето на воздухот во Србија. – Ја прашав (премиерката) Ана Брнабиќ дали е жив министерот за животна средина, да се јави, да каже нешто, да ги праша граѓаните – коментираше Вучиќ. Триван денеска реагираше

ВУЧИЌ И СЕ ЈАВИЛ НА БРНАБИЌ ЗАРАДИ ЗАГАДУВАЊЕТО: Ја прашав дали е жив министерот за животна средина!

ВУЧИЌ И СЕ ЈАВИЛ НА БРНАБИЌ ЗАРАДИ ЗАГАДУВАЊЕТО: Ја прашав дали е жив министерот за животна средина!

Српскиот претседател Александар Вучиќ го повика министерот за животна средина Горан Триван „малку да живне“ и најави итни мерки на Владата поради загадувањето на воздухот во Србија. – Ја прашав (премиерката) Ана Брнабиќ дали е жив министерот за животна средина, да се јави, да каже нешто, да ги праша граѓаните, коментираше Вучиќ. Триван денеска реагираше

Загадениот воздух ги принуди надлежните во регионот да преземат вонредни мерки

Загадениот воздух ги принуди надлежните во регионот да преземат вонредни мерки

Надлежните во Србија, Хрватска и Босна и Херцеговина најавија мерки поради загадувањето на воздухот. Српскиот претседател Александар Вучиќ го повика министерот за животна средина Горан Триван „малку да живне” и најави итни мерки на Владата поради загадувањето на воздухот во Србија. – Ја прашав (премиерката) Ана Брнабиќ дали е жив министерот за животна

Вонредни мерки во регионот поради големото загадување на воздухот

Вонредни мерки во регионот поради големото загадување на воздухот

Српскиот претседател Александар Вучиќ го повика министерот за животна средина Горан Триван „малку да живне“ и најави итни мерки на Владата поради загадувањето на воздухот во Србија. – Ја прашав (премиерката) Ана Брнабиќ дали е жив министерот за животна средина, да се јави, да каже нешто, да ги праша граѓаните, коментираше Вучиќ. Триван денеска реагираше

Вонредни мерки во регионот поради големото загадување на воздухот

Вонредни мерки во регионот поради големото загадување на воздухот

Српскиот претседател Александар Вучиќ го повика министерот за животна средина Горан Триван „малку да живне“ и најави итни мерки на Владата поради загадувањето на воздухот во Србија. – Ја прашав (премиерката) Ана Брнабиќ дали е жив министерот за животна средина, да се јави, да каже нешто, да ги праша граѓаните, коментираше Вучиќ. Триван денеска реагираше