притисни ентер »

Град Скопје ќе го продолжи булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево

Град Скопје ќе го продолжи булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево

Советот на Град Скопје денеска донесе Одлука за изменување и дополнување на Програмата за уредување на градното земјиште на подрачјето на градот Скопје за 2021 година, со што е предвидено да се продолжи изградбата на булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево. Град Скопје информира дека се работи за капитален инфраструктурен проект со кој ќе се продолжи

Летово ќе стартува продолжувањето на Булеварот до Драчево, вели Шилегов

Летово ќе стартува продолжувањето на Булеварот до Драчево, вели Шилегов

Булеварот Борис Трајковски ќе се продолжува до населбата Драчево. Советот на Град Скопје денеска донесе одлука за изменување на програмата за уредување на градежно земјиште, со што се предвидува улицата од Пинтија до Драчево да стане булевар како делот во населбата Кисела Вода. Градоначалникот Петре Шилегов вели дека годинава Градот ќе заврши со исплатата

Град Скопје ќе го продолжи булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево

Град Скопје ќе го продолжи булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево

Советот на Град Скопје денеска донесе Одлука за изменување и дополнување на Програмата за уредување на градното земјиште на подрачјето на градот Скопје за 2021 година, со што е предвидено да се продолжи изградбата на булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево. Град Скопје информира дека се работи за капитален инфраструктурен проект со кој ќе се продолжи

Булеварот Борис Трајковски ќе биде продолжен до Драчево

Булеварот Борис Трајковски ќе биде продолжен до Драчево

Советот на Град Скопје денеска донесе одлука со која се предвидува продолжување со изградбата на булеварот Борис Трајковски до Драчево. „Станува збор за капитален инфраструктурен проект со кој ќе се продолжи булеварското решение на потег од влезот во населбата Пинтија до Драчево, во должина од над два километри. На овој потег оваа сообраќајница ќе

Булеварот Борис Трајковски ќе биде продолжен до Драчево

Булеварот Борис Трајковски ќе биде продолжен до Драчево

Советот на Град Скопје денеска донесе одлука со која се предвидува продолжување со изградбата на булеварот Борис Трајковски до Драчево. „Станува збор за капитален инфраструктурен проект со кој ќе се продолжи булеварското решение на потег од влезот во населбата Пинтија до Драчево, во должина од над два километри. На овој потег оваа сообраќајница ќе

Булеварот Борис Трајковски ќе биде продолжен до Драчево

Булеварот Борис Трајковски ќе биде продолжен до Драчево

Советот на Град Скопје денеска донесе одлука со која се предвидува продолжување со изградбата на булеварот Борис Трајковски до Драчево. „Станува збор за капитален инфраструктурен проект со кој ќе се продолжи булеварското решение на потег од влезот во населбата Пинтија до Драчево, во должина од над два километри. На овој потег оваа сообраќајница ќе

Град Скопје одлучи да го продолжи булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево

Град Скопје одлучи да го продолжи булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево

Советот на Град Скопје денеска донесе Одлука за изменување и дополнување на Програмата за уредување на градното земјиште на подрачјето на градот Скопје за 2021 година, со што е предвидено да се продолжи изградбата на булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево. Според Град Скопје, се работи за капитален инфраструктурен проект со кој ќе се продолжи булеварското

Град Скопје ќе го продолжи булеварот „Борис Трајковски” до Драчево

Град Скопје ќе го продолжи булеварот „Борис Трајковски” до Драчево

Советот на Град Скопје денеска донесе Одлука за изменување и дополнување на Програмата за уредување на градното земјиште на подрачјето на градот Скопје за 2021 година, со што е предвидено да се продолжи изградбата на булеварот „Борис Трајковски” до Драчево. Град Скопје информира дека се работи за капитален инфраструктурен проект со кој ќе се продолжи

Coвeтoт нa “Град Скопје” дoнece oдлyкa: Булeвapoт „Борис Трајковски“ ќe ce пpoдoлжи дo Драчево

Coвeтoт нa “Град Скопје” дoнece oдлyкa: Булeвapoт „Борис Трајковски“ ќe ce пpoдoлжи дo Драчево

Советот на Град Скопје денеска донесе Одлука за изменување и дополнување на Програмата за уредување на градежното земјиште на подрачјето на градот Скопје за 2021 година, со која се предвидува продолжување со изградбата на булеварот Борис Трајковски до Драчево. Станува збор за капитален инфраструктурен проект со кој ќе се продолжи булеварското решение

Град Скопје ќе го продолжи булеврот „Борис Трајковски" до Драчево

Град Скопје ќе го продолжи булеврот „Борис Трајковски" до Драчево

Советот на Град Скопје денеска донесе Одлука за изменување и дополнување на Програмата за уредување на градежното земјиште на подрачјето на град Скопје за 2021 година, со која се предвидува продолжување со изградбата на булеварот Борис Трајковски до Драчево. Станува збор за капитален инфраструктурен проект со кој ќе се продолжи булеварското решение

Град Скопје ќе го продолжи булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево

Град Скопје ќе го продолжи булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево

Советот на Град Скопје денеска донесе Одлука за изменување и дополнување на Програмата за уредување на градежното земјиште на подрачјето на град Скопје за 2021 година, со која се предвидува продолжување со изградбата на булеварот Борис Трајковски до Драчево. Станува збор за капитален инфраструктурен проект со кој ќе се продолжи булеварското решение

Град Скопје ќе го продолжи булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево

Град Скопје ќе го продолжи булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево

Советот на Град Скопје денеска донесе Одлука за изменување и дополнување на Програмата за уредување на градното земјиште на подрачјето на градот Скопје за 2021 година, со што е предвидено да се продолжи изградбата на булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево. Град Скопје информира дека се работи за капитален инфраструктурен проект со кој ќе се продолжи

Град Скопје ќе го продолжи булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево

Град Скопје ќе го продолжи булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево

Советот на Град Скопје денеска донесе Одлука за изменување и дополнување на Програмата за уредување на градежното земјиште на подрачјето на градот Скопје за 2021 година, со која се предвидува продолжување со изградбата на булеварот Борис Трајковски до Драчево. Станува збор за капитален инфраструктурен проект со кој ќе се продолжи булеварското решение

Стоилковски: Темелковски не го доправи булеварот, а сега не му е важно дали ќе му сменат име?

Стоилковски: Темелковски не го доправи булеварот, а сега не му е важно дали ќе му сменат име?

Цело Скопје се чуди што им згрешил Борис Трајковски, што му запнале да му го тргнат името од еден од централните булевари во метрополата? Сите се кренаа со коментари, само Филип Темелковски, градоначалникот на Кисела Вода – никаде го нема! Тоа што токму Булеварот Борис Трајковски му е главна артерија на општината – за него не е важно, вели Наум Стоилковски,

Стоилковски: Темелковски не го доправи булеварот, а сега не му е важно дали ќе му сменат име?

Стоилковски: Темелковски не го доправи булеварот, а сега не му е важно дали ќе му сменат име?

Цело Скопје се чуди што им згрешил Борис Трајковски, што му запнале да му го тргнат името од еден од централните булевари во метрополата? Сите се кренаа со коментари, само Филип Темелковски, градоначалникот на Кисела Вода – никаде го нема! Тоа што токму Булеварот Борис Трајковски му е главна артерија на општината – за него не е важно, вели Наум Стоилковски,

Стоилковски: Темелковски не го доправи булеварот, а сега не му е важно дали ќе му сменат име?

Стоилковски: Темелковски не го доправи булеварот, а сега не му е важно дали ќе му сменат име?

Стоилковски: Темелковски не го доправи булеварот, а сега не му е важно дали ќе му сменат име? Цело Скопје се чуди што им згрешил Борис Трајковски, што му запнале да му го тргнат името од еден од централните булевари во метрополата? Сите се кренаа со коментари, само Филип Темелковски, градоначалникот на Кисела Вода – никаде го нема! Тоа што токму Булеварот