притисни ентер »

Не е сеедно: Чоколадото треба да го чувате на посебно место

Не е сеедно: Чоколадото треба да го чувате на посебно место

Доколку сте одлучиле да купите некоја подобра и поскапа чоколада, не треба да ја изедете на брзина додека чекате автобус, вели Меган Гилер, авторка на книгата „Bean to Bar Chocolate“и судијка на Меѓународните награди на чоколадото. Таа советува како би требало да го дегустирате чоколадото, за да можете да го цените во потполност. – Пробајте неколку

Зошто е важно местото на кое го чувате чоколадото

Зошто е важно местото на кое го чувате чоколадото

Доколку сте одлучиле да купите некоја подобра и поскапа чоколада, не треба да ја изедете на брзина додека чекате автобус, вели Меган Гилер, авторка на книгата „Bean to Bar Chocolate“и судијка на Меѓународните награди на чоколадото. Таа советува како би требало да го дегустирате чоколадото, за да можете да го цените во потполност. – Пробајте неколку