Конечно излезе долгоочекуваната колекција на Оливија Палермо!

По деценското професионално присуство во модниот свет, една од блогерките-пионери, Оливија Палермо конечно ја лансираше својата прва колекција под својот бренд. Во нејзиното долгогодишно искуство како модна блогерка, таа остваруваше партнерства и модни колаборации со познати брендови и модни куќи како Алтузара и Banana Republic, но сега конечно има