притисни ентер »

„Властите си ја префрлаат топката едни на други и не можат да решат проблем- неспособни сте и алчни по пари моќ и функција…мрш!“

„Властите си ја префрлаат топката едни на други и не можат да решат проблем- неспособни сте и алчни по пари моќ и функција…мрш!“

„Властите си ја префрлаат топката едни на други и не можат да решат проблем- неспособни сте и алчни по пари моќ и функција…мрш!“ Мртов коњ во средата околу полноќ лежеше до патеката на кеј кај мостот од Железничка кон саем, каде има диви ромски населби. На социјалните мрежи беше објавена фотографија на која се гледа дека коњот е измачуван, прегданет