притисни ентер »

Се уби пејачот обвинет за силување дете

Се уби пејачот обвинет за силување дете

Кантри пејачот Даниел Ли Мартин изврши самоубиство, пренесуваат американските медиуми. Мартин, обвинет за повеќе случаи на злоставување дете, се самоубил со огнено оружје во својата куќа на Флорида. Печајот на крајот на јануари бил уапсен откако едно дете, чие име и пол не се објавени, им раскажало на родителите дека пејачот му го покажувал својот

Се самоуби кантри пејачот обвинет за малтретирање деца

Се самоуби кантри пејачот обвинет за малтретирање деца

Кантри пејачот Даниел Ли Мартин изврши самоубиство, пренесуваат американските медиуми. Мартин, обвинет за повеќе случаи на злоставување дете, се самоубил со огнено оружје во својата куќа на Флорида. Печајот на крајот на јануари бил уапсен откако едно дете, чие име и пол не се објавени, им раскажало на родителите дека пејачот му го покажувал својот