притисни ентер »

Официјално објавен Samsung Galaxy Tab S6 5G

Официјално објавен Samsung Galaxy Tab S6 5G

Samsung Galaxy Tab S6 5G е официјално објавен, а го имаме и датумот на појавување на таблет уредот на пазарот. Овој 5G таблет ќе дебитира на домашниот пазар на Samsung, на 30. јануари во Јужна Кореја. Galaxy Tab S6 5G пристигнува со Snapdragon 855 чипсет, заедно со Qualcomm X50 модем. Остатокот од спецификациите ќе бидат идентични на стандардниот Tab

Официјално објавен Samsung Galaxy Tab S6 5G

Официјално објавен Samsung Galaxy Tab S6 5G

Samsung Galaxy Tab S6 5G е официјално објавен, а го имаме и датумот на појавување на таблет уредот на пазарот. Овој 5G таблет ќе дебитира на домашниот пазар на Samsung, на 30. јануари во Јужна Кореја. Galaxy Tab S6 5G пристигнува со Snapdragon 855 чипсет, заедно со Qualcomm X50 модем. Остатокот од спецификациите ќе бидат идентични на стандардниот Tab