притисни ентер »

Заев: Давам поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Заев: Давам поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Премиерот Зоран Заев денеска на својот фејсбук профил објави дека изразува силна поддршка за „одлучната акција“ за отстранување на бесправно изградените објекти на охридското крајбрежје, што ја спроведува Општина Охрид и градоначалникот на Општината, Константин Георгиески. – Правната држава става крај на хаосот и импровизациите на територијата на Охридскиот

Заев преку Фејсбук го поддржа рушењето на охридските дивоградби

Заев преку Фејсбук го поддржа рушењето на охридските дивоградби

Премиерот Зоран Заев денеска на својот фејсбук профил објави дека изразува силна поддршка за „одлучната акција“ за отстранување на бесправно изградените објекти на охридското крајбрежје, што ја спроведува Општина Охрид и градоначалникот на Општината, Константин Георгиески. – Правната држава става крај на хаосот и импровизациите на територијата на Охридскиот

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Премиерот Зоран Заев денеска на својот фејсбук профил објави дека изразува силна поддршка за „одлучната акција“ за отстранување на бесправно изградените објекти на охридското крајбрежје, што ја спроведува Општина Охрид и градоначалникот на Општината, Константин Георгиески. – Правната држава става крај на хаосот и импровизациите на територијата на Охридскиот

Заев и Николовски со силна поддршка за отстранувањето на дивоградбите во Охрид, се надеваат наскоро тоа да го поздрават и во Струга

Заев и Николовски со силна поддршка за отстранувањето на дивоградбите во Охрид, се надеваат наскоро тоа да го поздрават и во Струга

99 Споделувања Share Tweet „Изразувам силна поддршка за одлучната акција за отстранување на бесправно изградените објекти на охридското крајбрежје што ја спроведува Општина Охрид и Константин Георгиески – Градоначалник на Општина Охрид“, порача денеска премиерот Зоран Заев. Според него, ваквите активности во Охрид покажуваат дека правната држава става

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

– Правната држава става крај на хаосот и импровизациите на територијата на Охридскиот Регион и на езерското крајбрежје прогласено за светско наследство, заштитено од УНЕСКО, со цел да го реафирмираме владеењето на правото и да го подобриме квалитетот на живот на граѓаните, напиша Заев. Премиерот посочува дека сите се еднакви пред законите и сите мора

Заев преку Фејсбук го поддржа рушењето на охридските дивоградби

Заев преку Фејсбук го поддржа рушењето на охридските дивоградби

Премиерот Зоран Заев денеска на својот фејсбук профил објави дека изразува силна поддршка за „одлучната акција“ за отстранување на бесправно изградените објекти на охридското крајбрежје, што ја спроведува Општина Охрид и градоначалникот на Општината, Константин Георгиески. – Правната држава става крај на хаосот и импровизациите на територијата на Охридскиот

Заев за уривањето:Општина Охрид презема храбри и конкретни чекори кои сите треба да ги поздравиме

Заев за уривањето:Општина Охрид презема храбри и конкретни чекори кои сите треба да ги поздравиме

Премиерот Зоран Заев денеска на својот Фејсбук профил објави дека изразува силна поддршка за „одлучната акција" за отстранување на бесправно изградените објекти на охридското крајбрежје, што ја спроведува Општина Охрид и градоначалникот на Општината, Константин Георгиески. „Правната држава става крај на хаосот и импровизациите на територијата на Охридскиот

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Премиерот Зоран Заев денеска на својот фејсбук профил објави дека изразува силна поддршка за „одлучната акција“ за отстранување на бесправно изградените објекти на охридското крајбрежје, што ја спроведува Општина Охрид и градоначалникот на Општината, Константин Георгиески. – Правната држава става крај на хаосот и импровизациите на територијата на Охридскиот

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Премиерот Зоран Заев денеска на својот фејсбук профил објави дека изразува силна поддршка за „одлучната акција“ за отстранување на бесправно изградените објекти на охридското крајбрежје, што ја спроведува Општина Охрид и градоначалникот на Општината, Константин Георгиески. – Правната држава става крај на хаосот и импровизациите на територијата на Охридскиот

Гир: Дивоградбите покрај Охридското езеро треба да се отстранат

Гир: Дивоградбите покрај Охридското езеро треба да се отстранат

На дивоградбите не им е местото покрај Охридското Езеро и треба да се отстранат, напиша денеска на Твитер амбасадорот на ЕУ во земјава, Дејвид Гир. Евроамбасадорот смета дека уникатното природно и културно богатство во регионот – признато од УНЕСКО – мора да се зачува. –Заштитувајќи го наследството на Охрид сега, ние исто така инвестираме во работни

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Премиерот Зоран Заев денеска на својот фејсбук профил објави дека изразува силна поддршка за „одлучната акција“ за отстранување на бесправно изградените објекти на охридското крајбрежје, што ја спроведува Општина Охрид и градоначалникот на Општината, Константин Георгиески.

Заев: Силна поддршка за отстранување на дивоградбите во Охрид

Заев: Силна поддршка за отстранување на дивоградбите во Охрид

Премиерот Зоран Заев денеска на својот Фејсбук профил објави дека изразува силна поддршка за „одлучната акција” за отстранување на бесправно изградените објекти на охридското крајбрежје, што ја спроведува Општина Охрид и градоначалникот на Општината, Константин Георгиески. – Правната држава става крај на хаосот и импровизациите на територијата на Охридскиот

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Премиерот Зоран Заев денеска на својот фејсбук профил објави дека изразува силна поддршка за „одлучната акција” за отстранување на бесправно изградените објекти на охридското крајбрежје, што ја спроведува Општина Охрид и градоначалникот на Општината, Константин Георгиески. – Правната држава става крај на хаосот и импровизациите на територијата на Охридскиот

Гир: На дивоградбите не им е местото покрај Охридското Езеро

Гир: На дивоградбите не им е местото покрај Охридското Езеро

На дивоградбите не им е местото покрај Охридското Езеро и треба да се отстранат, напиша денеска на Твитер амбасадорот на ЕУ во земјава, Дејвид Гир. Евроамбасадорот смета дека уникатното природно и културно богатство во регионот – признато од УНЕСКО – мора да се зачува. – Заштитувајќи го наследството на Охрид сега, ние исто така инвестираме во работни

Гир: Нема место за дивоградбите на крајбрежјето на Охридското Езеро

Гир: Нема место за дивоградбите на крајбрежјето на Охридското Езеро

Европската Унија силно ги поддржува активностите за отстранување на дивоградбите во Охридскиот регион. Амбасадорот на ЕУ во земјата Дејвид Гир на својот твитер-профил напиша дека нема место за дивоградбите на крајбрежјето на Охридското Езеро и треба да се отстранат. -Уникатното природно и културно богатство што го поседува регионот – признаено од УНЕСКО

Гир: Дивоградбите покрај Охридското езеро треба да се отстранат

Гир: Дивоградбите покрај Охридското езеро треба да се отстранат

На дивоградбите не им е местото покрај Охридското Езеро и треба да се отстранат, напиша денеска на Твитер амбасадорот на ЕУ во земјава, Дејвид Гир. Евроамбасадорот смета дека уникатното природно и културно богатство во регионот – признато од УНЕСКО – мора да се зачува. –Заштитувајќи го наследството на Охрид сега, ние исто така инвестираме во работни

Нема место за дивоградбите во охридскиот регион, порача евроамбасадорот Гир

Нема место за дивоградбите во охридскиот регион, порача евроамбасадорот Гир

Амбасадорот на ЕУ во земјата, Дејвид Гир, порача дека нема место за дивоградбите на крајбрежјето на Охридското Езеро и треба да се отстранат. „Уникатното природно и културно богатство што го поседува регионот – признаено од УНЕСКО – мора да биде заштитено. Заштитувајќи го наследството на Охрид сега, ние исто така инвестираме во работни места и унапредувањето

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Заев: Силна поддршка за отстранување на бесправно изградените објекти во Охрид

Премиерот Зоран Заев денеска на својот фејсбук профил објави дека изразува силна поддршка за „одлучната акција“ за отстранување на бесправно изградените објекти на охридското крајбрежје, што ја спроведува Општина Охрид и градоначалникот на Општината, Константин Георгиески. – Правната држава става крај на хаосот и импровизациите на територијата на Охридскиот

Нема место за дивоградбите во охридскиот регион, порача евроамбасадорот Гир

Нема место за дивоградбите во охридскиот регион, порача евроамбасадорот Гир

Амбасадорот на ЕУ во земјата, Дејвид Гир, порача дека нема место за дивоградбите на крајбрежјето на Охридското Езеро и треба да се отстранат. „Уникатното природно и културно богатство што го поседува регионот – признаено од УНЕСКО – мора да биде заштитено. Заштитувајќи го наследството на Охрид сега, ние исто така инвестираме во работни места и унапредувањето