Топ 5 трендови за есен / зима 2019/20 година!

Кога е студено – време е да се загреете. Најдобро е да се започне со обувки кои не само што ќе ја задржат топлината на нозете, туку ќе бидат и елегантен елемент на стајлингот. Во сезоната есен-зима 2019/2020, дизајнерите покажаа десетици модерни трендови на чевли, вклучувајќи егзотични и животински отпечатоци, во стилот на 1980-тите и чизми со волна