притисни ентер »

Промоција на романот „Дневници на една љубов“ од Лилјана Пандева

Промоција на романот „Дневници на една љубов“ од Лилјана Пандева

„Дневници на една љубов“ е најновиот роман на авторката Лилјана Пандева што првпат ќе биде промовиран денеска во Универзитетската Библиотека „Гоце Делчев“ во Штип, во издание на ПНВ Публикации. Книгата ќе ја претстави професорката Јованка Денкова, а извадоци од романот ќе читаат студентите од Катедрата за македонски јазик и книжевност од Филолошкиот

Промоција на романот „Дневници на една љубов“ од Лилјана Пандева

Промоција на романот „Дневници на една љубов“ од Лилјана Пандева

„Дневници на една љубов“ е најновиот роман на авторката Лилјана Пандева што првпат ќе биде промовиран денеска во Универзитетската Библиотека „Гоце Делчев“ во Штип, во издание на ПНВ Публикации. Книгата ќе ја претстави професорката Јованка Денкова, а извадоци од романот ќе читаат студентите од Катедрата за македонски јазик и книжевност од Филолошкиот

Промоција на романот „Дневници на една љубов“ од Лилјана Пандева

Промоција на романот „Дневници на една љубов“ од Лилјана Пандева

„Дневници на една љубов“ е најновиот роман на авторката Лилјана Пандева што првпат ќе биде промовиран денеска во Универзитетската Библиотека „Гоце Делчев“ во Штип, во издание на ПНВ Публикации. Книгата ќе ја претстави професорката Јованка Денкова, а извадоци од романот ќе читаат студентите од Катедрата за македонски јазик и книжевност од Филолошкиот

Промоција на романот „Дневници на една љубов“ од Лилјана Пандева

Промоција на романот „Дневници на една љубов“ од Лилјана Пандева

„Дневници на една љубов“ е најновиот роман на авторката Лилјана Пандева што првпат ќе биде промовиран денеска во Универзитетска Библиотека „Гоце Делчев“ во Штип, во издание на ПНВ Публикации. Скопје, 4 декември 2019 (МИА) – „Дневници на една љубов“ е најновиот роман на авторката Лилјана Пандева што првпат ќе биде промовиран денеска во Универзитетската