притисни ентер »

(ФОТО) Дел од граѓаните и натаму неодговорни: Не се грижат дали има корона на шалтерите

(ФОТО) Дел од граѓаните и натаму неодговорни: Не се грижат дали има корона на шалтерите

Мерката за држење безбедно растојание со другите, помеѓу 1 и 2 метри, како и забраната за групи од над 5 лица на јавно место не се почитуваат. Граѓаните кои екипата на Лидер ги затекна пред зградата на МТВ, каде се вадат лични документи, не почитуваат некои од мерките на Владата кои се однесуваат за зашитита на населението од ширење на корона вирусот