притисни ентер »

ФОТО: Касандра со порака до граѓаните на Србија

ФОТО: Касандра со порака до граѓаните на Србија

Венецуелската актерка Кораима Торес, се прослави со својата улога како Касандра. Серијата беше многу популарна во Македонија, како и во цел регион. Изгледа Србија како држава најмногу ја освоила, па актерката испрати порака до нашата соседна земја:

Касандра со порака до граѓаните на Србија (ФОТО)

Касандра со порака до граѓаните на Србија (ФОТО)

Венецуелската актерка Кораима Торес, се прослави со својата улога како Касандра. Серијата беше многу популарна во Македонија, како и во цел регион. Изгледа Србија како држава најмногу ја освоила, па актерката испрати порака до нашата соседна земја:

Се огласи КАСАНДРА, упати порака до Балканот (ФОТО)

Се огласи КАСАНДРА, упати порака до Балканот (ФОТО)

Венецуелската актерка Кораима Торес, се прослави со својата улога како Касандра. Серијата беше многу популарна во Македонија, како и во цел регион. Изгледа Србија како држава најмногу ја освоила, па актерката испрати порака до нашата соседна земја како поддршка во борбата со Ковид 19: „На сите ни се потребни позитивни мисли, поддршка за Србија, помогнете

Се огласи КАСАНДРА, упати порака до Балканот (ФОТО)

Се огласи КАСАНДРА, упати порака до Балканот (ФОТО)

Венецуелската актерка Кораима Торес, се прослави со својата улога како Касандра. Серијата беше многу популарна во Македонија, како и во цел регион. Изгледа Србија како држава најмногу ја освоила, па актерката испрати порака до нашата соседна земја како поддршка во борбата со Ковид 19: „На сите ни се потребни позитивни мисли, поддршка за Србија, помогнете

Касандра со порака до граѓаните на Србија (ФОТО)

Касандра со порака до граѓаните на Србија (ФОТО)

Касандра со порака до граѓаните на Србија (ФОТО) Венецуелската актерка Кораима Торес, се прослави со својата улога како Касандра. Серијата беше многу популарна во Македонија, како и во цел регион. Изгледа Србија како држава најмногу ја освоила, па актерката испрати порака до нашата соседна земја: