In MASTIKA veritas

In MASTIKA veritas Ете кај лежел Зајакот. И буквално и фигуративно. Оваа предизборна кампања и не била така досадна. Разрешувала мистерии, појаснувала работи, абре многу поучна да ти била… Не верувате, епа едукативна е. Откри една мноооогу битна работа, дилема која повеќе од деценија ја мачи македонската јавност. Никната од моментот на појавата на